Връзката е информация за псевдо-безгилзовите патрони - това, за което питаше bsb. Иначе с цитати от Интернет аз мога да докажа, че луната е от сирене.
Безгилзов патрон и пистолет Velkov
Collapse
X
-
Нещо като модераторска намеса: Велко, в този форум е прието да се обосноваваме, точно както Ник прави. Моля, постарайте се, ако искате да Ви вземат насериозно тук.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©Comment
-
Comment
-
Аз знам много "логични" обосновки на Козьма Прутков, но те са несериозни. Една от тях е: "Като сте толкова умни, защо не вървите вкрак?" Айнс-цвай !
P.S. Доколкото разбирам, нито Вие сте модератор по тази тема, нито пък аз нарушавам някакъв регламент.Last edited by Velko Velkov; 01-05-2011, 16:26.Comment
-
Има регламент за смислено участие във форумите. С две думи той гласи ако не можете да защитите твърденията си, не ни губете времето.
Това подозрително изглежда като заяждане.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
Аз не съм се включил във ваша тема , за да ви губя времето.
Понеже и Nick сигурно е забравил каква е темата, да напомня: С моите изобретения БЕЗГИЛЗОВ ПАТРОН и ПИСТОЛЕТ ЗА БЕЗГИЛЗОВ ПАТРОН се отстраняват всички недостатъци на безгилзовия патрон и на картечния пистолет на италианската фирма BENELLI.(Има приложени чертежи)
Така, че вариантите на коментариите би трябвало да са два:
- Браво Велко ! Намерил си по - добро решение от BENELLI.
- Велко, твоето решение е по-лоша от това на BENELLI, понеже ...Last edited by Velko Velkov; 01-05-2011, 20:46.Comment
-
Comment
-
Comment