Връзката е информация за псевдо-безгилзовите патрони - това, за което питаше bsb. Иначе с цитати от Интернет аз мога да докажа, че луната е от сирене.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Безгилзов патрон и пистолет Velkov
Collapse
X
-
Нещо като модераторска намеса: Велко, в този форум е прието да се обосноваваме, точно както Ник прави. Моля, постарайте се, ако искате да Ви вземат насериозно тук.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Nick написа Виж мнениеВръзката е информация за псевдо-безгилзовите патрони - това, за което питаше bsb. Иначе с цитати от Интернет аз мога да докажа, че луната е от сирене.
Comment
-
messire Woland написа Виж мнениеНещо като модераторска намеса: Велко, в този форум е прието да се обосноваваме, точно както Ник прави. Моля, постарайте се, ако искате да Ви вземат насериозно тук.
P.S. Доколкото разбирам, нито Вие сте модератор по тази тема, нито пък аз нарушавам някакъв регламент.Last edited by Velko Velkov; 01-05-2011, 18:26.
Comment
-
Velko Velkov написа Виж мнениеP.S. Доколкото разбирам, нито Вие сте модератор по тази тема, нито пък аз нарушавам някакъв регламент.
Velko Velkov написа Виж мнениеАз знам много "логични" обосновки на Козьма Прутков, но те са несериозни. Една от тях е: "Като сте толкова умни, защо не вървите вкрак?" Айнс-цвай !albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеИма регламент за смислено участие във форумите. С две думи той гласи ако не можете да защитите твърденията си, не ни губете времето.
Понеже и Nick сигурно е забравил каква е темата, да напомня: С моите изобретения БЕЗГИЛЗОВ ПАТРОН и ПИСТОЛЕТ ЗА БЕЗГИЛЗОВ ПАТРОН се отстраняват всички недостатъци на безгилзовия патрон и на картечния пистолет на италианската фирма BENELLI.(Има приложени чертежи)
Така, че вариантите на коментариите би трябвало да са два:
- Браво Велко ! Намерил си по - добро решение от BENELLI.
- Велко, твоето решение е по-лоша от това на BENELLI, понеже ...Last edited by Velko Velkov; 01-05-2011, 22:46.
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеТова подозрително изглежда като заяждане.
Comment
-
Гост
Comment