Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съвременни руски пистолети

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

актуални модели на Хеклер и Кох. Лично аз не виждам особена прилика с Байкал.

Comment

актуалне модели на Берета - тук също не виждам кой знае каква прилика

Comment

не мога да разбера защо някои харесват чз- 75, пред викинга

стрелял съм с чз -75 не ми харесва , голям откат , като на гаубица.

оксидацията му не е по добра от байкал- 442 .

Голям китюк - 1 кг в незаредено състояние

Comment

Голям кютук ама здрав! Стоманена рамка и т.н.
          А въпреки, че съвременната тенденция е пистолетите да се изработват с полимерни рамки, виж какво се получава понякога:

Comment

а ама това са хеклер и кох , уж най добрите пушкала в света , скъпото не винаги е хубаво

Comment

Колега не се заблуждавай. Хеклер и Кох наистина са страхотни пистолети. Тези разрушения не са предизвикани от конструкцията на пистолета , а най-вероятно от неподходящ боеприпас, като за първата снимка ми се струва че е от заседнал предишен куршум в цевта. Същото ще се случи на всеки друг пистолет при подобни условия. Виждал съм различни пистолети да се повреждат при стрелба , а един ПМ буквално се разпадна в ръцете ми /стрелях с доста усилени патрони - самоделно доизкусурени естествено/. Аз също имам ЧЗ-75В и въпреки , че не съм му фен все пак много по ми харесва от байкал /стрелял съм и с двата/. Колкото до отката пробвай ЧЗ-то с 8грамови МагТех и ще видиш , че отката почти не се усеща - лечно аз по харесвам Хиртенбергер НР нищо, че с тях отката е по сериозен. Със еднакви патрони "скачането" при изтрел на Байкал е по голямо - следователно и загубата на мерна линия.

Comment

Да ХК са ¹ 1. Аз и глок съм виждал в това състояние. Имам Байкалка - 442 , ама ще я сменям с Викинг . Поне цената му е нормална
                както и външния вид , за вътрешния не знам , но кой ще го гледа от вътре.

Comment

2 akvadum
                  Викинга не държи никакво сравнение с ЧЗ 75В,особено с по-новите серии, като им оправиха покритието.И в баланс и поведение при стрелба и в групираност ЧЗ-то превъзхожда Викинга,за ергономиката не говоря.
                  Колкото до отката-съвсем нормален е за метален пистолет в 9мм,без приспособления и доработки по възвратната пружина.
                  СМЕЛОГО ПУЛЯ БОИТЬСЯ,А В ПЬЯНОГО - ХРЕН ПОПАДЕШЬ !

Comment

Стич имам впечатление от двата пистолета , викинга ме кефи повече, чз , не толкова , тухла , може и да са им направили подобрения в оксидацията , ама с тоя дето думках , оксидацията му не беше по добра от Байкала ми 442.

Comment

Е, щом ЧЗто е "тухла",въпреки,че е световно признат като един от най-ергономичните и красиви пистолети......Макар,че това с пищовите е като с жените-и най-грозните и страшни вършат работа,ама ти е ясно,че правиш компромис със себе си

Comment

Стич написа
                        Е, щом ЧЗто е "тухла",въпреки,че е световно признат като един от най-ергономичните и красиви пистолети......Макар,че това с пищовите е като с жените-и най-грозните и страшни вършат работа,ама ти е ясно,че правиш компромис със себе си
                        Има и друга мисъл: -"Красивите жени са за мъжете без въобръжение"

Comment

В крайна сметка и въображението се изчерпва..и човек търси това,което му радва окото и ръката/в случая с пищовите/ и други части /в случая с жените/.А, и при пистолетите смяната е много по-безболезнена и тиха.

Comment

Аз пък съм си харесал един един Смит М1911 кал.45 на Перфоманс център, обаче ако ще давам 2000 ЩД , по добре да е за карабина - Бразер р-93

Comment

Абе на българския пазар само Викинг ли има , от новите руски пистолети , някой друг нямяли ? Например Багира

Comment

Но "Викинг" може да бъде и произведение на изкуството...

Comment

Working...
                                X