Съобщение

Collapse
No announcement yet.

съвременни руски пистолети

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

AYB това нещо сам ли го измайстори ?

Comment

Това е снимка от сайта www.pishtov.com, на която качих тук адреса. Това не е компютърна графика, а реална снимка.

Comment

ПРЕКРАСНО !!!

Comment

AYB написа
          Но "Викинг" може да бъде и произведение на изкуството...
          Този пистолет е ПЯ Пистолет Яригин или Грач, не е Викинг.
          Изглежда перфектно видях го и в сайта на пищов.ком
          Въпроса е наистина ли е реална снимка?

Comment

със сигурност не е снимка, а рисунка/комп. графика

Comment

кало написа
              със сигурност не е снимка, а рисунка/комп. графика
              Как може да се докаже? Не разбирам от тези фото монтажи, но и този Макаров ли е монтаж?

Comment

Fil написа
                Как може да се докаже? Не разбирам от тези фото монтажи, но и този Макаров ли е монтаж?
                Не е монтаж, а комп. графика. След известен допир с истински предмети човек се научава да ги различава. Този именно ПМ не съм го виждал наяве, но съм виждал много други украсени по подобен начин образци - 1911, Browning HP, CZ-75 и други. Идват от Турция, където има много фирми с вековни традиции в украсата на оръжия.
                Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
                A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець

Comment

Идея на някое стрелбище дали има на разположение "Викинг"? Мой познат каза, че му бил вече любимият пистолет - все още не зацепвам защо му е на обикновен служител в Министерство на правосъдието пистолет с 18 бронебойни заряда, но той си го харесва. Ще ми се и аз лично да видя за какво става въпрос.
                  Стрелял съм с ЧЗ 75 и мисля, че мога да си обясня защо е един от най-копираните пистолети - не усетих кой знае какъв откат, поносима тежест, сигурно оръжие. Пред ХК предпочитам Глок.

Comment

Глок определено си е най-актуалния пистолет за момента.

Comment

Преди време ако си спомняте коментирахме една руска технология за безшумна стрелба. Вижте на какво попаднах.

Chris Reeve Knives, Кухонная барахолка, Продам schick wilkinson gillette(США). Prorasso, floid, hattric, williams, marvis

Comment

Nick написа
                        Не е монтаж, а комп. графика. След известен допир с истински предмети човек се научава да ги различава. Този именно ПМ не съм го виждал наяве, но съм виждал много други украсени по подобен начин образци - 1911, Browning HP, CZ-75 и други. Идват от Турция, където има много фирми с вековни традиции в украсата на оръжия.
                        Ник,този Макаров май не е графика а си е типично по руски нашарен.Впрочем има едно българче,казва се Светльо Райчинов.Такива украси на оръжия праска,щото ти е бедна фантастиката.На едно от изложенията Хемус беше показал пищов на който бая се поозорих докато разбера,че е просто ТТ.Златни ръце има момчето и най-важното не е надувко.Ако успееш да намериш нещо от него,имайки предвид твоят вкус,смятам, че ще останеш доволен.

Comment

Най-вероятно става въпрос за снимки на пистолети обработени с Photoshop или друг подобен редактор. Личи си, че това не са реални цветове и от светлосенките се познава, и т.н. Но контурите и формите са перфектни! Затова смятам, че са обработени снимки.

Comment

Ник,този Макаров май не е графика а си е типично по руски нашарен.
                            това, че е кичозно нашарен, няма връзка с това, че "снимката" си е чиста компютърна графика. никак не е трудно да се установи това

Comment

Не "кичозно", а изкустно нашарен бих казал. Това явно са поръчкови модели от каталога на производителя.

Comment

AYB написа
                                Не "кичозно", а изкустно нашарен бих казал. Това явно са поръчкови модели от каталога на производителя.
                                Даже ако не се лъжа,АУБ-е,снимките са вземени от каталога на фирма НВС Комерсиал -официален представител на Ижмаш за България.Иначе казано - Васята Руснака.Магазина му е в Пловдив на ул. "Софроний Врачански" и снабдява с руско оръжие целокупното българско население-Тигри,Сайги,Иж-овки,Байкал-и,Викинги,Макаров-и,Лосове и какво ли не.

Comment

Working...
                                X