актуални модели на Хеклер и Кох. Лично аз не виждам особена прилика с Байкал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
съвременни руски пистолети
Collapse
X
-
Гост
Голям кютук ама здрав! Стоманена рамка и т.н.
А въпреки, че съвременната тенденция е пистолетите да се изработват с полимерни рамки, виж какво се получава понякога:
Comment
-
Колега не се заблуждавай. Хеклер и Кох наистина са страхотни пистолети. Тези разрушения не са предизвикани от конструкцията на пистолета , а най-вероятно от неподходящ боеприпас, като за първата снимка ми се струва че е от заседнал предишен куршум в цевта. Същото ще се случи на всеки друг пистолет при подобни условия. Виждал съм различни пистолети да се повреждат при стрелба , а един ПМ буквално се разпадна в ръцете ми /стрелях с доста усилени патрони - самоделно доизкусурени естествено/. Аз също имам ЧЗ-75В и въпреки , че не съм му фен все пак много по ми харесва от байкал /стрелял съм и с двата/. Колкото до отката пробвай ЧЗ-то с 8грамови МагТех и ще видиш , че отката почти не се усеща - лечно аз по харесвам Хиртенбергер НР нищо, че с тях отката е по сериозен. Със еднакви патрони "скачането" при изтрел на Байкал е по голямо - следователно и загубата на мерна линия.
Comment
-
2 akvadum
Викинга не държи никакво сравнение с ЧЗ 75В,особено с по-новите серии, като им оправиха покритието.И в баланс и поведение при стрелба и в групираност ЧЗ-то превъзхожда Викинга,за ергономиката не говоря.
Колкото до отката-съвсем нормален е за метален пистолет в 9мм,без приспособления и доработки по възвратната пружина.СМЕЛОГО ПУЛЯ БОИТЬСЯ,А В ПЬЯНОГО - ХРЕН ПОПАДЕШЬ !
Comment
-
Гост
Стич написаЕ, щом ЧЗто е "тухла",въпреки,че е световно признат като един от най-ергономичните и красиви пистолети......Макар,че това с пищовите е като с жените-и най-грозните и страшни вършат работа,ама ти е ясно,че правиш компромис със себе си
Comment
-
Гост
Comment