Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Щурмова карабина - "Бакалов"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

И още графики от предишната страница:
    Last edited by ; 17-11-2006, 10:34.

Comment

считам , че най-ддобре би било ако заводски се монтира отгоре на блока релса Пикантини за бързомерец или уред за нощно виждане , а отпред под "полуложата" релса за тактически прожектор или лазерен прицел. Лично аз смятам, че комбинацията бързомер - прожектор е по добра. Пледложената от AYB шина е хубава , но се опасявам , че ще наруши баланса на оръжието .
      ПП - на графиката е сгрешен "затилъка" на приклада и с този ъгъл на добавената чупка няма да е удобно прикладването. В останалото е ОК.

Comment

uzi71 написа
        считам , че най-ддобре би било ако заводски се монтира отгоре на блока релса Пикантини за бързомерец или уред за нощно виждане , а отпред под "полуложата" релса за тактически прожектор или лазерен прицел. Лично аз смятам, че комбинацията бързомер - прожектор е по добра. Пледложената от AYB шина е хубава , но се опасявам , че ще наруши баланса на оръжието .
        ПП - на графиката е сгрешен "затилъка" на приклада и с този ъгъл на добавената чупка няма да е удобно прикладването. В останалото е ОК.
        Приема се!!! :tup: Това вече си е решение на производителя. Каква точно концепция за монтаж приемат, те си решават.
        Шината няма да наруши баланса съществено, защото може да се изработи от подходяща пластмаса. Голяма здравина тук не е нужна, все пак няма да се монтира гранатомет, нали...
        Приклада съм го начертал съвсем условно. От снимката, която сложих по-горе във форума, не мога да схвана, каква точно конструкция има. А е и доста труден за чертане. Програмата, с която чертах, не е предназначена за машинно чертане и нещата стават малко "дървени", но поне с нея се пести време, защото е лесна за работа.

Comment

uzi71, специално за теб, си поиграх малко с програмата и оправих приклада. Мисля, че този път се получи по-добре, но ти ще кажеш, аз не съм виждал "Шипка"-та на живо. Гледах само от снимките качени по-нагоре.

Comment

AYB ето ти няколко снимки на Шипка които ще ти помогнат при графиките.
            ПП - Чупката /събирането/ на релсите на приклада на твоята графика липсва тъй като на това място той се стиска за да се отключи и бъде сгънат.

Comment

Мерси много за снимките!!! Ако ги имах по-рано щях да изпипам графиките повече. Сега разбирам, че съм допуснал някои съществени грешки (особенно в предницата на оръжието и в приклада също), но така е...само по една снимка като се прави... Но няма да ги оправям, за да не досаждам вече на останалите от форума.
              uzi71, ти ли прави снимките или ги свали от някъде?

Comment

Снимките ги направих вчера след като видях последните ти графики. Съжалявам за качеството обаче такива са ми възможностите. Опитах се да хвана от различни ракурси, а АКС-а е за да си представиш реалния размер. Предишната снимка която пуснах /с прожектора/ също няма от къде другаде да я вземеш.

Comment

Супер са снимките!!! Нали ти казвам, да ги беше пуснал по-рано, щях да направя 3D модела по-сполучлив, но нищо....
                  От скоро разучавам една друга програма за 3D моделиране и анимиране, казва се Blender. Доста трудничка е и ще ми трябват месеци занимания, докато се науча да я ползвам свободно, но качеството на графиките, което се постига с нея е невероятно просто. Визуализацията е толкова реалистична, че можеш да объркаш графиките със снимки! Та мисълта ми е, като се понауча да работя на нея, ще направя един по-сполучлив 3D модел на "Шипка". Но това в бъдеще време....

Comment

ако искаш снимки на други оръжия, стига да мога ще помогна.

Comment

Не, не...няма нужда. Ти ако желаеш - качвай.

Comment

Working...
                      X