И още графики от предишната страница:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Щурмова карабина - "Бакалов"
Collapse
X
-
Гост
-
считам , че най-ддобре би било ако заводски се монтира отгоре на блока релса Пикантини за бързомерец или уред за нощно виждане , а отпред под "полуложата" релса за тактически прожектор или лазерен прицел. Лично аз смятам, че комбинацията бързомер - прожектор е по добра. Пледложената от AYB шина е хубава , но се опасявам , че ще наруши баланса на оръжието .
ПП - на графиката е сгрешен "затилъка" на приклада и с този ъгъл на добавената чупка няма да е удобно прикладването. В останалото е ОК.
Comment
-
Гост
uzi71 написасчитам , че най-ддобре би било ако заводски се монтира отгоре на блока релса Пикантини за бързомерец или уред за нощно виждане , а отпред под "полуложата" релса за тактически прожектор или лазерен прицел. Лично аз смятам, че комбинацията бързомер - прожектор е по добра. Пледложената от AYB шина е хубава , но се опасявам , че ще наруши баланса на оръжието .
ПП - на графиката е сгрешен "затилъка" на приклада и с този ъгъл на добавената чупка няма да е удобно прикладването. В останалото е ОК.
Шината няма да наруши баланса съществено, защото може да се изработи от подходяща пластмаса. Голяма здравина тук не е нужна, все пак няма да се монтира гранатомет, нали...
Приклада съм го начертал съвсем условно. От снимката, която сложих по-горе във форума, не мога да схвана, каква точно конструкция има. А е и доста труден за чертане. Програмата, с която чертах, не е предназначена за машинно чертане и нещата стават малко "дървени", но поне с нея се пести време, защото е лесна за работа.
Comment
-
Гост
uzi71, специално за теб, си поиграх малко с програмата и оправих приклада. Мисля, че този път се получи по-добре, но ти ще кажеш, аз не съм виждал "Шипка"-та на живо. Гледах само от снимките качени по-нагоре.
Comment
-
Гост
Мерси много за снимките!!! Ако ги имах по-рано щях да изпипам графиките повече. Сега разбирам, че съм допуснал някои съществени грешки (особенно в предницата на оръжието и в приклада също), но така е...само по една снимка като се прави... Но няма да ги оправям, за да не досаждам вече на останалите от форума.
uzi71, ти ли прави снимките или ги свали от някъде?
Comment
-
Снимките ги направих вчера след като видях последните ти графики. Съжалявам за качеството обаче такива са ми възможностите. Опитах се да хвана от различни ракурси, а АКС-а е за да си представиш реалния размер. Предишната снимка която пуснах /с прожектора/ също няма от къде другаде да я вземеш.
Comment
-
Гост
Супер са снимките!!! Нали ти казвам, да ги беше пуснал по-рано, щях да направя 3D модела по-сполучлив, но нищо....
От скоро разучавам една друга програма за 3D моделиране и анимиране, казва се Blender. Доста трудничка е и ще ми трябват месеци занимания, докато се науча да я ползвам свободно, но качеството на графиките, което се постига с нея е невероятно просто. Визуализацията е толкова реалистична, че можеш да объркаш графиките със снимки! Та мисълта ми е, като се понауча да работя на нея, ще направя един по-сполучлив 3D модел на "Шипка". Но това в бъдеще време....
Comment
-
Гост
Comment