Аз съм правил оксидация.
Разтворът за оксидиране представлява натриев нитрит, натриев нитарт и сода каустик разтворени във вода.
Самият процес на оксидация започва при 135 градуса по Целзии и завършва между 147 и 165. Процесът продължава два часа.
Ако представлява интерес мога да обясня по-подробно и да дам някои рецепти, които дават добри резултати.
Разтворът за оксидиране представлява натриев нитрит, натриев нитарт и сода каустик разтворени във вода.
Самият процес на оксидация започва при 135 градуса по Целзии и завършва между 147 и 165. Процесът продължава два часа.
Ако представлява интерес мога да обясня по-подробно и да дам някои рецепти, които дават добри резултати.
Мисля,че типът на мерните прибори е крайно неудачен,конусът може и да е добър за закрито стрелбище,но се"губи"при дневна светлина и особено при слънчево време Много след това четох в един руски сайт,че неопитните стрелци винаги стрелят над мишените с Люгер Има ли такъв момент и на какво се дължи?Там нямаше обяснение за това Въпреки всичко се влбих в този модел пистолети,един път и завинаги Опитах се да открия информация за производство на съвременни копия,но не успях Ако имате информация ще се радвам да прочета нещо по въпроса
Comment