Снайпери
Collapse
X
-
1. Некачествени муниции, или лошо поддържано оръжие (в частност, пълнителите).
2. Не знам, поне да бяха дали по какво стрелят. Иначе само си стрелят....И кажи ми ти страннико,
чувал ли си звук,
по- велик от тропота на хиляди коне!!?...Comment
-
Сигурно подбит магазин, нали видя как мангалите ги хвърляха по бетона. Патроните са с венец и магазините за тях са капризни. Например, въпреки искането на военните за магазин за СВТ с по-голяма вместимост, конструкторите така и не успяват да направят такъв; дори стандартният за 10 патрона дава доста откази. Патронът е същият, 7,62х54.
Няколко от "засечките" бяха поради изразходване на патроните.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українецьComment
-
Да де. "Магазин" имаш предвид "пълнител" разбирам.
Най ме потресе как стовари картечницата накрая, направо може да й изкриви цевта така.
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)Comment
-
Най-вероятно некачествени муниции; Особено ако са от новите арсеналски; Вчера на лова, един приятел ми се оплака че имал няколко невъзпламенявания на нови български (естествено ловни, но капсите са еднакви) боеприпаси в калибър 7,62х54Р. На първия пълнител нищо му нямаше.Comment
-
Има и една друга възможност: Този "Драгунов" да не е чистен няколко хиляди изстрела! Напълно възможно.Comment
-
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
-
Не се вижда много добре, но пише че снайперистът на Джайш ал-Ислам унищожава пикап с 14.5мм снайпер."No beast so fierce but knows some touch of pity."
-
Comment

Comment