Интересно преди малко засякох на една от бензиностанциите на Хемус тлъста група китайски офицери водени от голяма група наши предвождана от цял контра-адмирал(тоя как си пере чисто бялата униформа идея нямам, а как я пази чиста хич). Странно какво ли правят насам? Прави впечатление, че се намира някой и друг китайски генерал(много звезди много нящо) дето говори много сносен български
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Любопитно
Collapse
X
-
Kont написа Виж мнениеСейлъре да не почваме да купуваме китайски изстребители или корвети ?!This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Абе не знам какво правят ама не е зор да купуваме за държавата прекопирана сбирщина от руски и американски елементи, които едва ли са на по-ниска цена от оригиналите като за нас. Виж за мене си вече съм си заръчал разни неща, ама даже и за тях електрониката ще е канадска или американскаКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Това някакво армейско АТВ ли е, че снимката много зле се отваря от таблета?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Яко фуражки. Руската армия, след като беше стигнала до това да предлага като част от униформата на генералите фуражки, които можеха за служат и за платноходни цели:
се завръща към традициите от царско и ВСВ време. Засега, твърде пренатруфено, макар че ежедневната униформа на висшия офицерски състав кефи:
Comment
-
Eguo написа Виж мнение"чем хуже положение в армии, тем шире фуражки у командного состава"
народная мудрость.
с малко фотошоп - предложение от един руски форум за нормалата фуражка:
съветските варианти (до 60-те)
Иначе, Шойгу май въвежда МЧС-униформата в армията. Не че е лошо, де. Напротив.
Last edited by кало; 19-08-2013, 21:19.
Comment
-
Armenia purchases missile systems of salvo fire AR1A
Мисля си, че няма как да е станало без съгласието на Путин. Интересно.
Comment
Comment