ПП А какво общо има тук ВСВ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
историята на Мартин Химайер с бронирания булдозер
Collapse
X
-
-
Кало, в блога е написано че човекът активно е стрелял през амбразурите. Уж над главите на хората, ама откъде можеш да знаеш в реално време? А и да не беше стрелял, въртенето с булдозер из града предостатъчно заплашва живота на жителите.
Гога, ами сглобил е сандвич - инженер човек, какво да го правиш Националната Гвардия най-вероятно ще има по щат LAW, но явно не им се е намирал под ръка или не е било дадено разрешение да се използва. От друга страна пък пише че използвали кола-бомба...?"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
-
На едн аот снимките показват как го товарят с помоща на нещо дето прилича на Д9, интересно дали биха могли да го спрат със същото? а за РПГ-иднот осе сетих защото преди няколко години тукашната полиция така беше грумнала някакъв отворко дето се беше барикадирал и мятал гранати...пък и не е нужно да се стреля в кабината, може и в двигателя.
Comment
-
До Гаден Гоги. Отворкото се казваше Тодор Димов Тодоров - Чакъра от гр. Харманли. Беше се барикадирал във вилата си, защото го издирваха за изпълнение на присъда. Стреляше с автомат Калашников. На място отиде известният Бойко Борисов. По къщата стреляха с какво ли не, вкл. с гранатомет. Накрая човекът се самовзривил с ръчна граната.
Comment
-
Никой ли не симпатизира на човека? От това, което прочетох, корпорациите са му сбъркали живота. В блога пише, че не е стрелял по хората, а над главите им. Естествено, не знам дали е истина.
'Всъщност изобщо не ме интересуват имената на разните боклуци, и алтернативат ада го гръмнат ме устройва много повече отколкото прокуратурата да го пусне или дори да лежи и да го хрантутят с моите данъци."
В България, обществото така или инче се е почти разпаднало и уличното право ще го довърши Почнеш ли да стреляш по лошите, накрая стреляш по всички.Не 7, а 77 пъти по 7...
http://www.mathematicalanthropology.org/
Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм
Comment
-
Darkas написаВ България, обществото така или инче се е почти разпаднало и уличното право ще го довърши Почнеш ли да стреляш по лошите, накрая стреляш по всички.
ivan написаСтреляше с автомат Калашников.
Comment
-
Вече има такъв филм. Казва се "Пропадане" ("Falling down") - http://www.imdb.com/title/tt0106856/
Comment
-
Гледал съм този филм (и ми хареса, но това е друг въпрос), но не бих казал, че е "такъв филм" в този контекст. Т.е. в някаква степен го има елемента "системата притиска човека и на него му писва и взима нещата в свои ръце", но все пак не е точно същото. Най-малкото (в контекста на темата), няма брониран булдозер .
Comment
-
Ако въпросният човек беше решил проблемите си по "нормалния" начин - а именно да вземе трите си пушки, да влезе в кметството/банката/завода и да започне да разстрелва служителите, отношението тогава щеше да е малко по-различно. Вместо ахкания и пъшкания "Ау, какъв герой, кога ще стане у нас?", щеше да има другия вид стандартни ахкания и пъшкания "Ау, какви са изперкали тези американци, само при тях стават такива касапници!" Само дето Химайер решил да бъде малко по-оригинален, използвал малко по-екзотичен метод и готово - новият герой на пролетариата :mhehe:
Разликата между Химайер и всеки от онези уволнени или депресирани хорица, дето редовно спретват някоя касапница по молове и кампуси, е чисто техническа"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment