Съобщение

Collapse
No announcement yet.

историята на Мартин Химайер с бронирания булдозер

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ПП А какво общо има тук ВСВ?
    вероятно има предвид "стики бомб". Всъщност, не знам как е в щатите, но ако тоя пич не заплашвал директно нечий живот, единственото което могат да правят, е да пробват да спрат машината, но не и да убиват водача. с оглед на машината и възможностите на полицията в едно малко градче, са се справили нормално.

Comment

Пък на мене ми направи впечатление конструкцията на "бронята", разнесена с бетон между плочите, доста добро решение за подръчни материали.....впрочем националнат агвардия би трянбвало да има РПГ-идно оръжия някакви.

Comment

Кало, в блога е написано че човекът активно е стрелял през амбразурите. Уж над главите на хората, ама откъде можеш да знаеш в реално време? А и да не беше стрелял, въртенето с булдозер из града предостатъчно заплашва живота на жителите.

Гога, ами сглобил е сандвич - инженер човек, какво да го правиш Националната Гвардия най-вероятно ще има по щат LAW, но явно не им се е намирал под ръка или не е било дадено разрешение да се използва. От друга страна пък пише че използвали кола-бомба...?
        "No beast so fierce but knows some touch of pity."
        "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

На едн аот снимките показват как го товарят с помоща на нещо дето прилича на Д9, интересно дали биха могли да го спрат със същото? а за РПГ-иднот осе сетих защото преди няколко години тукашната полиция така беше грумнала някакъв отворко дето се беше барикадирал и мятал гранати...пък и не е нужно да се стреля в кабината, може и в двигателя.

Comment

За възможно, възможно е, все едно да питаш дали с една кола може да се спре друга

Comment

Всъщност човекът е Марвин, а не мартин. Ей тук има повече за случая.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

До Гаден Гоги. Отворкото се казваше Тодор Димов Тодоров - Чакъра от гр. Харманли. Беше се барикадирал във вилата си, защото го издирваха за изпълнение на присъда. Стреляше с автомат Калашников. На място отиде известният Бойко Борисов. По къщата стреляха с какво ли не, вкл. с гранатомет. Накрая човекът се самовзривил с ръчна граната.

Comment

ivan написа
                  До Гаден Гоги. Отворкото се казваше Тодор Димов Тодоров - .
                  Всъщност изобщо не ме интересуват имената на разните боклуци, и алтернативат ада го гръмнат ме устройва много повече отколкото прокуратурата да го пусне или дори да лежи и да го хрантутят с моите данъци.

Comment

Никой ли не симпатизира на човека? От това, което прочетох, корпорациите са му сбъркали живота. В блога пише, че не е стрелял по хората, а над главите им. Естествено, не знам дали е истина.

'Всъщност изобщо не ме интересуват имената на разните боклуци, и алтернативат ада го гръмнат ме устройва много повече отколкото прокуратурата да го пусне или дори да лежи и да го хрантутят с моите данъци."

В България, обществото така или инче се е почти разпаднало и уличното право ще го довърши Почнеш ли да стреляш по лошите, накрая стреляш по всички.
                    Last edited by Darkas; 20-12-2007, 10:25. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                    Не 7, а 77 пъти по 7...

http://www.mathematicalanthropology.org/

Тук неща са такива, каквито са и няма да се променят. - Голъм

Comment

Darkas написа
                      В България, обществото така или инче се е почти разпаднало и уличното право ще го довърши Почнеш ли да стреляш по лошите, накрая стреляш по всички.
                      Aз да съм стрелял по "лошите"? Отворкото се е правил на бабаит и
                      ivan написа
                      Стреляше с автомат Калашников.
                      При това е рецидивист (аз изобщо съм на мнение че за ВСЯКАКЪВ рецидив трябва да има смъртна присъда, имал е веднъж шанса да се поправи, не се е възползват, бай бай тогава) интересно какво бих аго правили в "бяла" държава такъв- окопал се престъпник стреляш по полицаите с автомат.

Comment

Аз му симпатизирам. Как Холивуд вече не са направили филм?

Comment

Вече има такъв филм. Казва се "Пропадане" ("Falling down") - http://www.imdb.com/title/tt0106856/

Comment

Гледал съм този филм (и ми хареса, но това е друг въпрос), но не бих казал, че е "такъв филм" в този контекст. Т.е. в някаква степен го има елемента "системата притиска човека и на него му писва и взима нещата в свои ръце", но все пак не е точно същото. Най-малкото (в контекста на темата), няма брониран булдозер .

Comment

Ако въпросният човек беше решил проблемите си по "нормалния" начин - а именно да вземе трите си пушки, да влезе в кметството/банката/завода и да започне да разстрелва служителите, отношението тогава щеше да е малко по-различно. Вместо ахкания и пъшкания "Ау, какъв герой, кога ще стане у нас?", щеше да има другия вид стандартни ахкания и пъшкания "Ау, какви са изперкали тези американци, само при тях стават такива касапници!" Само дето Химайер решил да бъде малко по-оригинален, използвал малко по-екзотичен метод и готово - новият герой на пролетариата :mhehe:
                              Разликата между Химайер и всеки от онези уволнени или депресирани хорица, дето редовно спретват някоя касапница по молове и кампуси, е чисто техническа

Comment

Да, но загинали няма...
                                С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Working...
                                X