Я да видим сега
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
загадка - що е това?
Collapse
X
-
Tуй ще да е някаква израелска инженерна каляска на трофейно шаси на Т-55. Обаче не знам какво точно е. Не намяза на Азхарит примерноКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Gaden Gogi написаПък за мене е танков мостопоставяч на шаси на М-60, но ме мързи да ровя Хъникът за точното име.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Dinain написаГоги взема първа награда - двуседмична почивка в Gaza Plaza. :clown:
А това някой дали ще го познае?Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Dinain написаИ аз Ама това чудо си има "животинско" име даже, като се загледаш ще се сетиш.Кървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Doста интересно е направено, има си и противокумулативни решетки..каква вероятност му дават да преживее РПГ-7, от по-старите гранати?
Другото интересно е че е с вериги от Меркава. и тераса и дистанционно управляема картечница, има ли вариант с гранатомет? двама ли дежурят горе? по колко време?
И последно: намират ли ти се още снимки на това чудо? от различни ракурси, и аз от моделистка гледна точка го харесах
Comment
-
Gaden Gogi написаDoста интересно е направено, има си и противокумулативни решетки..каква вероятност му дават да преживее РПГ-7, от по-старите гранати?
Другото интересно е че е с вериги от Меркава. и тераса и дистанционно управляема картечница, има ли вариант с гранатомет? двама ли дежурят горе? по колко време?
И последно: намират ли ти се още снимки на това чудо? от различни ракурси, и аз от моделистка гледна точка го харесахКървава зора вестява страшен бой и кървав път, готови пак за нова слава Рилци в бой ще полeтят ! Пред стените Булаирски в неравна люта бран ние славно победихме в боя тебе, вража зган!Тежки гаубици тряскат крачи полкът Рилски твърд! Нас гранати хич не стряскат нас не плаши даже смърт.
Comment
-
Ami oswen да вземем да си направиммодел с такива...Ревел ще пускат с Блейзър пък аз глася кооперация с Ретрокит, Те ще правят Магах 7 А...това с вертикалните допълнителни брони по купола.
А иначе то се е видяло че утре ще гледаме сайт ана IDF за точното име..на мене повече от инженерна гледна точка ми е интересно.
Comment
-
Те се цупят като им говориш на каквото и да е освен руски. Аз по форуми на герои и психопати не се подвизавам. Снимки ги открих съвсем случайно докато търсех картинки на предната машина в Гугъл. Машинарията се казва "Скорпион" (като я погледнеш и става ясно защо )
"No beast so fierce but knows some touch of pity."
"But I know none, and therefore am no beast."
(Richard III - William Shakespeare)
Comment
Comment