Ей тук снимки на на част от танковете от музея, които съм правил
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Военноисторически музей София - 19.1.2006
Collapse
X
-
Е а аз бях там в събота, направих 380 снимки, а на куполчето ще спрена галерия в моят саит, моите са по-близки и по-детахлни. А иначе предвид че взимат 10 (десет) кинта за вход смятам че нямат никакви оправдания за състоянието на машините, а за табелките : като прочетох "моторовлачно оръдие" и щях да падна...и разни други бисери имаше но това ме хвърли в тъча.
Comment
-
Gaden Gogi написаЕ а аз бях там в събота, направих 380 снимки, а на куполчето ще спрена галерия в моят саит, моите са по-близки и по-детахлни. А иначе предвид че взимат 10 (десет) кинта за вход смятам че нямат никакви оправдания за състоянието на машините, а за табелките : като прочетох "моторовлачно оръдие" и щях да падна...и разни други бисери имаше но това ме хвърли в тъча.
Т-34/85 навсякъде по експонатите го пишат Боина маса 35 тона , а във всички източници в и-нтернет непривишава 32 тона
Comment
-
преди един месец нямаше, но тогава билетите бяха още 2 лева и 1 лев за студенти, отделно 1 лев за третия етаж с ордените и една експозиция с огнестрелно оръжиеkapitan написаА има ли ден със свободен вход за разглеждане на експозицията?
/както НИМ - Бояна в понеделник, поне до преди 1-2 месеца така беше, сигерно още е така/
Comment
-
Преди нова година приеха закон ли беше, или някакво постановление, не съм сигурен, че за музеи не трябва да има различна цена - българи или чужденци. И в тази връзка шефа на НИМ каза, че билетите стават по 10 лева за всички, а преди бяха 10 за чужденци и 2 или 5 не помня точно за българи. НВИМ как тогава се вмества с 20 лева
Comment
-
темата се отклонява , но според мен специално за държавни фирми трябва да има разделяне на цените за чужденциasensy написаПреди нова година приеха закон ли беше, или някакво постановление, не съм сигурен, че за музеи не трябва да има различна цена - българи или чужденци. И в тази връзка шефа на НИМ каза, че билетите стават по 10 лева за всички, а преди бяха 10 за чужденци и 2 или 5 не помня точно за българи. НВИМ как тогава се вмества с 20 лева
Comment
-
Помня въпросите ти от форума на Криле.asensy написаВръщам се на темата.
И другаде питах и неможаха да ми отговорят.
Тези оръдия имат калибър 105-107-мм. Някой има ли идея за модел, т.н т.н. и как са попаднали у нас. На въоръжение били ли са или са трофейни, защото от информацията от която черпя такива оръдия сме нямали:
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=195742
Виж тук:
Питай тук:
For all those people who have no proficiency in Bulgarian but are interested in our views on history. Feel free to ask in English, German, French or Russian.
и тук:
и тук:
и тук:
We don't see things as they are, we see them as we are
---Anais Nin----
For every complex problem there is an answer that is clear, simple, and wrong.
---H. L. Mencken---
Comment

Comment