Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Военноисторически музей София - 19.1.2006

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Ей тук снимки на на част от танковете от музея, които съм правил
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ето и мои снимки:

Comment

Е а аз бях там в събота, направих 380 снимки, а на куполчето ще спрена галерия в моят саит, моите са по-близки и по-детахлни. А иначе предвид че взимат 10 (десет) кинта за вход смятам че нямат никакви оправдания за състоянието на машините, а за табелките : като прочетох "моторовлачно оръдие" и щях да падна...и разни други бисери имаше но това ме хвърли в тъча.

Comment

А има ли ден със свободен вход за разглеждане на експозицията?

/както НИМ - Бояна в понеделник, поне до преди 1-2 месеца така беше, сигерно още е така/
          На нож!

Comment

Gaden Gogi написа
            Е а аз бях там в събота, направих 380 снимки, а на куполчето ще спрена галерия в моят саит, моите са по-близки и по-детахлни. А иначе предвид че взимат 10 (десет) кинта за вход смятам че нямат никакви оправдания за състоянието на машините, а за табелките : като прочетох "моторовлачно оръдие" и щях да падна...и разни други бисери имаше но това ме хвърли в тъча.

Т-34/85 навсякъде по експонатите го пишат Боина маса 35 тона , а във всички източници в и-нтернет непривишава 32 тона

Comment

E това вече зависи какво му е накачурено отгоре, ама вижте на табелката на Т-55, скорост по черен път....; скорост по магистрала и отделно максимална скорост.

Comment

kapitan написа
                А има ли ден със свободен вход за разглеждане на експозицията?

/както НИМ - Бояна в понеделник, поне до преди 1-2 месеца така беше, сигерно още е така/
                преди един месец нямаше, но тогава билетите бяха още 2 лева и 1 лев за студенти, отделно 1 лев за третия етаж с ордените и една експозиция с огнестрелно оръжие

Comment

I sega za студенти, учерници, пенсионери и друга сволоч е по 1, за нормални хора обаче е 10 а за чужденци 20.

Comment

Имам въпрос за Т-55М които е в музея , на пръв поглед се вижда , че има допълнително брониране ,
                    някои може ли да даде повече информация за бронирането и вообще за модификацията

Comment

Преди нова година приеха закон ли беше, или някакво постановление, не съм сигурен, че за музеи не трябва да има различна цена - българи или чужденци. И в тази връзка шефа на НИМ каза, че билетите стават по 10 лева за всички, а преди бяха 10 за чужденци и 2 или 5 не помня точно за българи. НВИМ как тогава се вмества с 20 лева

Comment

asensy написа
                        Преди нова година приеха закон ли беше, или някакво постановление, не съм сигурен, че за музеи не трябва да има различна цена - българи или чужденци. И в тази връзка шефа на НИМ каза, че билетите стават по 10 лева за всички, а преди бяха 10 за чужденци и 2 или 5 не помня точно за българи. НВИМ как тогава се вмества с 20 лева
                        темата се отклонява , но според мен специално за държавни фирми трябва да има разделяне на цените за чужденци

Comment

Връщам се на темата.
                          И другаде питах и неможаха да ми отговорят.
                          Тези оръдия имат калибър 105-107-мм. Някой има ли идея за модел, т.н т.н. и как са попаднали у нас. На въоръжение били ли са или са трофейни, защото от информацията от която черпя такива оръдия сме нямали:

Comment

Божо, колкото и кусури да си има, поне понякога е пич.

За удобство на българите и за да не плащат 10 лв. денят със свободен вход в НИМ беше променен и вече е неделя. Важи и за Боянската църква.

thorn

Средновековните църкви в България

Comment

asensy написа
                              Връщам се на темата.
                              И другаде питах и неможаха да ми отговорят.
                              Тези оръдия имат калибър 105-107-мм. Някой има ли идея за модел, т.н т.н. и как са попаднали у нас. На въоръжение били ли са или са трофейни, защото от информацията от която черпя такива оръдия сме нямали:

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=195742
                              Помня въпросите ти от форума на Криле.

Виж тук:

Питай тук:
                              For all those people who have no proficiency in Bulgarian but are interested in our views on history. Feel free to ask in English, German, French or Russian.

и тук:

и тук:

и тук:
                              We don't see things as they are, we see them as we are
                              ---Anais Nin----

Comment

Много мерси

Comment

Working...
                                X