Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Българският брониран юмрук 39-45

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

То и задвижването, двигателите им са били подменени, минавали са по-малки или по-големи модернизации по време на службата им. Уж в музея е възстановен оригиналния вид, ама доколко е наистина така, един бог знае...
    На нож!

Comment

Да ама това там не е Дръзки.Това там е Решителни с табелата на Дръзки.Просто Дръзки до последно е бил използван за плаваща мишенна на нашата флота. Но това е тема за друг разговор.
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Toва го знаем всички, въпоса е че хората се напънаха да го потегнат, а тука нещата гният и скоро StuGовете ще изглеждат като след среща с ИС-2 или ИСУ-152 :x
        Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Гние гние... ама не всичко! Оказва се, че някакво поделение има полкови музей /създаден 1980 година/, който по отношение на съхранение на техниката е на ниво светлинни години по-високо от "Националния военно-истори(ески музей" :roll:
          Гледайте и ахкайте! Снимките са нови, показват прекрасно съхранени, смазани и подпряни на трупчета машини - Opel Blitz, Volkswagen KDF, Steyr триоска, линейка Phanomen, кола Победа, джип Газ-69, камион Зис-5... И още много от по-познатата ни съветска техника...
          Купете си списание Военноисторически сборник, ЗАСЛУЖАВА СИ! Страхотно е!!! Информацията е от там.
          На нож!

Comment

Както казах, снимките са скорошни, машините са в това състояние в момента... аз съм снимал снимките, а не съм ги сканирал и качеството е изгубено /авторски права и т.н. /, така че купете си Военноисторически сборник и ги вижте в отлично качество Не, не съм му дистрибутор, просто съм истински възхитен от списанието
            На нож!

Comment

Един въпрос към Parabellum и капитана:
              Какво ще правите със снимките които са си ваши? Нали ще ги сложите на някой от сайтовете? Мисля, че направо е престъпление само ние да им се радваме

Comment

Здрасти Ерика фон Майнщайн, да ти кажа, може да станеш кръстник на нов сайт Идеята ти много ми хареса! Мисля си, дали да не направя сайт само със сканирани снимки от Първата световна? Е, много /повечето/ ще са без коментар, но може би пак ще е интересно? Аз и сам имам снимки да запълня цял сайт, но много не са чак толкова интересни, затова се надявам и други да се присъединят? Просто идея, казвайте какво мислите
                На нож!

Comment

Ами аз ти пратих онуй ЛС и скоро ще ида да сканирам снимката на прадядо ми. Все ще изкопая още нещо което може да ти бъде полезно. Е може и да не е отделен сайт - може да стане част от сайта ти за каските и той вече ще се казва "Каски и униформи" или както решиш.

Мисля че е крайно време да се направи свестен сайт за българските униформи защото на практика досега липсва дори и лош... никакъв...

Comment

Сайта за каските ще има преработка, защото изникна нова информация и малко трябва да се поровя по архивите
                    А иначе сйт за униформи не вога да направя! За това си трябва сериозна информиция! Не е шега работа, данни си трябват... Което мога да направя е сайт с много снимки просто - народът да гледа и да си прави изводи за снаряжението ни
                    На нож!

Comment

И аз това ти казвам - щом нямаш информация за цял отделен сайт защо просто не направиш една секция снимки към сайта с каските?

Всъщност както решиш.

Comment

Е скоро ще спретнем едно сайтченце с наши общи снимки.
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Има малко подобрение в експонатите в ВИМ, на танковете веригите вече са сложени и вече входа е платен и разни хлапета не се катерят по експонатите. Но за съжаление с това хубавите новини са изчерпват. Ето няколко снимки направени на 28.11.2004г:

НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

И още:

НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

Working...
                                X