.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тема за общите бръщолевеници или
Collapse
X
-
Гост
-
Ами и от мен добре дошъл и умната!Пази ме,Боже,от приятели,от враговете сам ще се пазя!
http://ivan-rendakov.blogspot.com/
Comment
-
Време беше
:rock: :nworthy: Време беше и Пловдивската чета да се появи при нас. Браво на Красен. Чакам го половин година, че и повече. Нека да позабрави някой недоразумения и да сяда и да пуска материали. И да не се прави, че не разбира. Много си разбира даже. В Пловдивския клон на НДрТр съм виждал изумителни неща. И редки и качествени. По едно на седмица да пускат и ще ошашавим света. Нашия де!:rock:
:wall: Чакам от Брандмайора да пусне снимките от Тетевен. Да видите какви юнаци са нашите Опълченци. :nworthy:От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!
Comment
-
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Гост
-
Като ни се отвори устата ядем и пием поне за трима!А и какви други работи правим-да не сме ви на гости!Пази ме,Боже,от приятели,от враговете сам ще се пазя!
http://ivan-rendakov.blogspot.com/
Comment
-
Значи трябва да се направи нещо по въпроса със събирането. Никак не е трудно при хубаво време де се обявява място на срещата и всички клубове да се събират там. Един път покрай Пловдив, друг път покрай Варна и т.н. Някой знае ли колко са действащите членове на Традиция? Никой нали?То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Говори се официално за около 500 активни членове на Националното дружество в цялата страна, което за мен означава, че "запалените" по темата са реално поне три пъти повече. Сбирки, за каквито говориш, обаче, са трудно осъществими, защото по начало пътуването сега е скъпо удоволствие, а недоимъкът е проблем за много от нашите членове (докато за други никога не е бил, пу да не им е уроки). А тези, които могат да пътуват, не винаги разполагат със свободно време, така че най-сгодни случаи за среща са именно възстановките, щото за там всеки дава мило и драго да отиде. Просто трябва по-често да се организират такива, пък и опита, който се трупа, не е излишен.
Comment
Comment