Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за общите бръщолевеници или

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

.
    Last edited by ; 21-03-2006, 08:35.

Comment

valo написа
      След кратко кандардисване, днес във форума се регистрира и председателя на Пловдивския клуб. Добре дошъл, Красене!
      добре заварил

Comment

Ами и от мен добре дошъл и умната!
        Пази ме,Боже,от приятели,от враговете сам ще се пазя!
        http://ivan-rendakov.blogspot.com/

Comment

Аз също се присъединявам към колегите с едно Добре дошъл и това :trink39:
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Време беше

:rock: :nworthy: Време беше и Пловдивската чета да се появи при нас. Браво на Красен. Чакам го половин година, че и повече. Нека да позабрави някой недоразумения и да сяда и да пуска материали. И да не се прави, че не разбира. Много си разбира даже. В Пловдивския клон на НДрТр съм виждал изумителни неща. И редки и качествени. По едно на седмица да пускат и ще ошашавим света. Нашия де!:rock:

:wall: Чакам от Брандмайора да пусне снимките от Тетевен. Да видите какви юнаци са нашите Опълченци. :nworthy:
            От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

танкиста от Харков написа

:wall: Чакам от Брандмайора да пусне снимките от Тетевен. Да видите какви юнаци са нашите Опълченци. :nworthy:
              Той ги пусна още миналата седмица.Можеш да ги видиш тук
              Местенцето на лудите колекционери на оружие и милитария в България.

То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Айде и от мене добре дошъл
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Добре дошъл, Красене, и от Търновския клуб, смятам има доста какво да разкажеш (и покажеш ) тук

Comment

Да ама Красен мълчи! Явно е доста срамежлив!

Comment

.
                      Last edited by ; 21-03-2006, 08:22.

Comment

Като ни се отвори устата ядем и пием поне за трима!А и какви други работи правим-да не сме ви на гости!
                        Пази ме,Боже,от приятели,от враговете сам ще се пазя!
                        http://ivan-rendakov.blogspot.com/

Comment

Знаем, знаем, с вас не се скучае. Ама нещо поводите са малко, пък добре че е месечната сбирка в Търново, иначе не можем се видя.

Comment

Значи трябва да се направи нещо по въпроса със събирането. Никак не е трудно при хубаво време де се обявява място на срещата и всички клубове да се събират там. Един път покрай Пловдив, друг път покрай Варна и т.н. Някой знае ли колко са действащите членове на Традиция? Никой нали?

Comment

Говори се официално за около 500 активни членове на Националното дружество в цялата страна, което за мен означава, че "запалените" по темата са реално поне три пъти повече. Сбирки, за каквито говориш, обаче, са трудно осъществими, защото по начало пътуването сега е скъпо удоволствие, а недоимъкът е проблем за много от нашите членове (докато за други никога не е бил, пу да не им е уроки). А тези, които могат да пътуват, не винаги разполагат със свободно време, така че най-сгодни случаи за среща са именно възстановките, щото за там всеки дава мило и драго да отиде. Просто трябва по-често да се организират такива, пък и опита, който се трупа, не е излишен.

Comment

Working...
                              X