Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тема за общите бръщолевеници или

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Тема за общите бръщолевеници или

временно ще бъдат задавани въпросите тук , докато нещата улегнат. Който има нещо да пита тук, а не да отваря нова тема. Прав съм нали?

Предлагам форумът "Хоби" да бъде преместен тук като подфорум. Съгласни ли сте с мен Господа?
    Last edited by Parabellum; 26-05-2005, 04:12. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Отлично е да има такъв форум. Само че може би е по-добре този форум да е подфорум на Хоби, защото Хоби обхваща много неща сред които и това, а не обратното. Така в момента също е добре, защото е лесно да се намери и може би така и трябва да остане засега.

Comment

Е честит ни форум на на всички от Н.Д. традиция . И спорет мен трябва за сега да остане така да видим как ще трагне и слет това да се решава на каде .

Comment

.
        Last edited by ; 21-03-2006, 18:22.

Comment

Parabellum написа
          временно ще бъдат задавани въпросите тук , докато нещата улегнат. Който има нещо да пита тук, а не да отваря нова тема. Прав съм нали?

Предлагам форумът "Хоби" да бъде преместен тук като подфорум. Съгласни ли сте с мен Господа?
          Ще се направя, че не съм забелязала обидата и че си забравил да добавиш дами
          Иначе според мен Хоби далеч не заслужава съдбата да е част от Традиция, това е доста самостоятелен раздел.
          "Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
          Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.

Comment

mellisa написа
            Иначе според мен Хоби далеч не заслужава съдбата да е част от Традиция, това е доста самостоятелен раздел.
            Така е.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

.
              Last edited by ; 21-03-2006, 18:40.

Comment

Аз не бях в къщи няколко дена и затова не съм се появявал тук. Като научат голяма част от потребителите, че има вече форум на Дружеството ще се пръкнат тук
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Тука сме братко, тука сме!!!

:nworthy: Няколко дни не бях влизал в нета и какви изненади виждам!!! Направо съм ошашавен. :twak:
                  :sm100: На последния Управителен съвет на Дружеството на 14 май, бях упрекнат от председателя Г. Маринов, че нищо не съм направил със страницата в интернет. А сега като гледам не страница, ами цял том се е заформил. Дай боже да стане Енциклопедия на българщината!!! От доста време са опитвам да накарам поне членовете на управителното тяло да влизат в нета и да пишат в него. Сега да се надявам, че това ще стане по естествен път.
                  :nworthy: За почерпване - Ще почерпя. Не се дърпам от такива работи. Даже хич не се дърпам. Просто трябва да се уточнят датите и местата.

:rock: На 11 юни в Тетевен ще се прави т.нар. "жива картина", която пресъздава геройската смърт на военният командир на Ботевата чета - Никола Войновски и още един четник. Дружеството ще участва, като най-голям дял ще има вероятно тетевенския клон. Ще се опитам да присъствам и ще съобщя подробности.
                  :rock: В най-скоро време ще пусна банковата сметка на дружеството в която ще могат да се внасят средства от спомоществуватели. А средства ще са ни нужни, особенно за възстановката на Шипка.

:sm100: Раздела Хоби си стои добре там. А тук е по-добре да остане само страницата на дружеството. А писачите от членовете на дружеството, като се научат да влизат тук, ще се научат да влизат и на другите места и да пишат там по съответните теми. Айде халал да ни е страницата!!!

:nworthy: :nworthy: :nworthy: На Парабелум - хвала и почитание!!!:nworthy: :nworthy: :nworthy:
                  Last edited by танкиста от Харков; 31-05-2005, 17:05.
                  От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!

Comment

танкиста от Харков написа
                    :На последния Управителен съвет на Дружеството на 14 май, бях упрекнат от председателя Г. Маринов, че нищо не съм направил със страницата в интернет. А сега като гледам не страница, ами цял том се е заформил. Дай боже да стане Енциклопедия на българщината!!! От доста време са опитвам да накарам поне членовете на управителното тяло да влизат в нета и да пишат в него. Сега да се надявам, че това ще стане по естествен път.
                    :
                    Време е да хванеш членовете на Дружеството за ръчичка и да ги доведеш тук.

Comment

За модерното в живота и при нас

:rock: Помолил съм всички членове на управителния съвет да си направят, ако нямат електронни адреси и да ги пуснем тук. Засега никой -нищо. Доколкото знам Г. Маринов има компютър и адрес. Даже го имах някъде, но съм го записал неточно.

Започвам с моя адрес: - penov_dimitar@abv.bg

Ето адреса на Шуменския клон на нашето дружество, който е водещ в интернет-пространството и подържа своя страница от доста време: http://www.tradicia-sh.hit.bg

Ето и адреса на председателя на Шуменския клон инж. Пламен Събев- trad@abv.bg

Вече споменах, че той събира и организира посещение на възстановката на битката при Аустерлиц. Тя се прави около 1 декември в Чехия, до село Славков, мисля че е на двайсетина км. от Бърно. Който иска да ходи организирано с членове на дружеството, да се свърже с него и да уточни подробностите. Имаше оферта от една туристическа фирма, за около 250 лв. Проучват се и по-тънки оферти. Тази година е юбилейна и затова интересът е много голям. Затова резервациите за спането вече текат. Така че се обаждайте по-скоро.

:nworthy: Ще помоля Парабелум да отвори една страница за адресите на ръководството и членовете. В нея ще пускам съобщенията до ръководствата на клоновете и до всички клубни членове, които знаят "как да си спрат компютрите"!!!
                      :nworthy: Считам, че може да се отвори и една страница "Клубна борса" В нея членове на дружеството ще предлагат и търсят каквото си искат. Така ще се направи опит да се научат да влизат тук , а и да ровят из целия нет. В четвъртък ще занеса адресите и връзките в софийския клуб и ще ги раздам на членовете, които се появят. Мисля, че лека полека ще се научат и ще тръгнат нещата.
                      :nworthy: Още нещо - Ако не изглежда много-нахално от моя страна, хубаво е да се отвори и една страница за публикуване на материали от диренията и проучванията на нашите членове. Нещо като електронен вариант на весника. С примерно заглавие "Оръжеен журнал" или каквото се сетиш подходящо. Защото има понаписани неща и е хубаво да се публикуват.
                      :nworthy: Абе кеф!!!:nworthy:
                      Last edited by танкиста от Харков; 01-06-2005, 11:09.

Comment

Чакай малко.Нека да го караме по ред. Сега ще сложа тема в която ще бъдат написани регионалните клубове с председателите им.
                        За "Клубна Борса" нека да почакаме малко-все още не са се появили всички хора от Традиция.
                        Колкото до електронно списание на Дружеството-то това ще бъде направено някъде към есента-тъй де аз не мога всичко да правя, сложно е, а вече нямам достатъчно свободно време. Така че "Дамла,дамла, гьол олур" както казват комшиите. Да не избързваме!

Comment

За списанието

:nworthy: :sm100: Идеята ми беше да се отвори само една страница, като тази и вътре всеки който има готови материали в момента, да ги пуска лека-полека. Замисълът ми е авторите да свикнат с този начин на публикуване, да си прогонят техниката и да си организират скениране, заснемане и пр. технологии. Щото аз от кога се бутам тука и още не съм наясно с много неща. А от тези които пишат, повечето са може би по-зле от мен. Поне тези които познавам. Та, затова!!!:nworthy:

Comment

Добре ще направя както искаш. Нега да дойдат и да се научат да пишат.

Comment

:nworthy: Правилно си ме разбрал!!! Благодарско!!! :nworthy:

Comment

Working...
                              X