Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Важно: Реставрация на Panzer IV в ВИ музей

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

От доста време се чудя защо воения музей не направи като зоопарка - там всякакви звезди и чудаци осиновяват разни животинки и дават сретства за тяхното отглеждане . Нека и в музея група от хора да осиновят я някой танк или някоя от изоставените брички по двора и да отделят сретства за неговата консервация и реставрация .
    Last edited by dibo; 21-05-2005, 12:52. Причина: Правопис

Comment

Чувах, че имало такава практика в НВИМ. Още преди две години един познат ми каза, че бил "осиновил танк" - за сезонно почистване и пребоядисване. Консервация и реставрация едва ли ще позволят на всеки - за това си е нужна квалификация. Но май и в момента група студенти се е захванала с възстановяване на едно от оръдията...
      "ДОЙДЕМ ЛИ НА ВЛАСТ, ВСИЧКИ ХОРА ЩЕ БЪДАТ СВОБОДНИ И ВСЕКИ ЩЕ ИМА НАЙ-МАЛКО ПО ТРИМА РОБИ..."
      Предизборна програма

Comment

трудовак написа
        Чувах, че имало такава практика в НВИМ. Още преди две години един познат ми каза, че бил "осиновил танк" - за сезонно почистване и пребоядисване. Консервация и реставрация едва ли ще позволят на всеки - за това си е нужна квалификация. Но май и в момента група студенти се е захванала с възстановяване на едно от оръдията...
        Това само слухлие и ли има и малко истина . Под осинови имах предвит всяка година да оделя някакви финансови средства за даден експонат а не тои лично да участва в реставрацията и консервацията му . Мисля че ако 10-15 души осиновят някои експонат и оделят всяка година средства за него нещата ще се получат .:shrug:

Comment

Не зная, не съм проверявал това, което ми казаха. Ще трябва да попитам. Във всеки случай НВИМ със сигурност приема дарения, тъй че идеята ти ми се струва съвсем осъществима.
          "ДОЙДЕМ ЛИ НА ВЛАСТ, ВСИЧКИ ХОРА ЩЕ БЪДАТ СВОБОДНИ И ВСЕКИ ЩЕ ИМА НАЙ-МАЛКО ПО ТРИМА РОБИ..."
          Предизборна програма

Comment

Тук има адреса и всичко необходимо за да направим връзка с музеяНВИМ

Comment

някои явно забрави че е пуснал тази тема маи

Comment

Дал съм мейла на Империал нека той като има време да се свърже с човека и тогава

Comment

ок дано стане нещо все пак

Comment

Working...
                  X