колеги я помогнете -предлагат ми броунинг М1910 7.65 с немски клейма от лявата страна. неоригинална оксидация и нови неоринални дървени чирени за 350 лв мислите ли че си заслужава? :sm186:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Е, да избием пилците...
Collapse
X
-
pereto
Не искам да звуча песимистично като некоя черна станция, но определено Не !...
Следвай пътя на логиката - щом като го е оксидирал допълнително, значи е стегнат и направен специално за продаване, след като са му сменени и дървените ръкохватки, много вероятно да е бил изгнил....ако го разглобиш, вероятно ще намериш потвърждение на думите ми...не казваш цевта в какво състояние е...цената също говори - това е някой светнат тарикат, търсещ жертва.... :grrr:
Не вярвам да имаш нужда от такова нещо, още повече за 350 лв., това наближава международната му цена в добро състояние...(това са си $230,00). Хвърли едно око при чичо Боби да видиш цени, и имай предвид, че това са високи "бутикови" цени !
И от мене знай : Най-хубавите неща обикновено се купуват случайно, от първа ръка, и на сравнително ниска цена ! :mhehe:
Ей го чичо Боби : http://www.adamsguns.comLast edited by ww2; 22-12-2004, 13:41.
Comment
-
ww2 написаИ от мене знай : Най-хубавите неща обикновено се купуват случайно, от първа ръка, и на сравнително ниска цена ! :mhehe:
Я, този чичо Боби и български люгери предлага... после що тука няма...Last edited by kapitan; 22-12-2004, 18:02.На нож!
Comment
-
Някой май търсеше кобур. Има такъв по eBay в момента, само дето е малко скъпичък. Ето и линка
RARE BULGARIAN WWII LUGER P-08 PISTOL HOLSTER
Вече доколко автентичен и доколко си струва не знам, пускам го просто за информация.
Впрочем, има и друг, подобен:Vintage WW II Walter Hostler, Bulgaria 1940Last edited by TVV; 23-12-2004, 20:27.
Comment
-
pereto написаколеги я помогнете -предлагат ми броунинг М1910 7.65 с немски клейма от лявата страна. неоригинална оксидация и нови неоринални дървени чирени за 350 лв мислите ли че си заслужава? :sm186:
Иначе като система тези пистолети са много елегатни и плоски, което пък веднага навежда на мисълтта за скрито носене. Плюс това са доста безшумни-това се дължи на малкият и слаб боеприпасТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment