Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Е, да избием пилците...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

колеги я помогнете -предлагат ми броунинг М1910 7.65 с немски клейма от лявата страна. неоригинална оксидация и нови неоринални дървени чирени за 350 лв мислите ли че си заслужава? :sm186:
    ТБТ

Comment

pereto
      Не искам да звуча песимистично като некоя черна станция, но определено Не !...
      Следвай пътя на логиката - щом като го е оксидирал допълнително, значи е стегнат и направен специално за продаване, след като са му сменени и дървените ръкохватки, много вероятно да е бил изгнил....ако го разглобиш, вероятно ще намериш потвърждение на думите ми...не казваш цевта в какво състояние е...цената също говори - това е някой светнат тарикат, търсещ жертва.... :grrr:
      Не вярвам да имаш нужда от такова нещо, още повече за 350 лв., това наближава международната му цена в добро състояние...(това са си $230,00). Хвърли едно око при чичо Боби да видиш цени, и имай предвид, че това са високи "бутикови" цени !
      И от мене знай : Най-хубавите неща обикновено се купуват случайно, от първа ръка, и на сравнително ниска цена ! :mhehe:

Ей го чичо Боби : http://www.adamsguns.com
      Last edited by ww2; 22-12-2004, 13:41.

Comment

ww2 написа
        И от мене знай : Най-хубавите неща обикновено се купуват случайно, от първа ръка, и на сравнително ниска цена ! :mhehe:
        Бинго Може и от антиквар, ама като не е наясно какво точно притежава всъщност А иначе , в сравнение с това което съм гледал из нета, цената ми се струва висока, да не говорим при това състояние...

Я, този чичо Боби и български люгери предлага... после що тука няма...
        Last edited by kapitan; 22-12-2004, 18:02.
        На нож!

Comment

Е като не е наясно кво точно продава, къв антиквар е....?? Ама както казваше баба ми : Да са живи и здрави балъците, те никога не свършват !
          Ъхъъ...чичо ти Боби е много силен - и стоката му силна, ама и цените му силни !

Comment

благодаря за експертната помощ!
            ТБТ

Comment

Някой май търсеше кобур. Има такъв по eBay в момента, само дето е малко скъпичък. Ето и линка
              RARE BULGARIAN WWII LUGER P-08 PISTOL HOLSTER

Вече доколко автентичен и доколко си струва не знам, пускам го просто за информация.

Впрочем, има и друг, подобен:Vintage WW II Walter Hostler, Bulgaria 1940
              Last edited by TVV; 23-12-2004, 20:27.

Comment

Скъпо е...познавам ги и двамата продавачи....
                Първия е абсолютно автентичен, при това в прекрасно състояние. Втория е малък, правен е за Берета или Валтер РРК, нито Люгер-а, нито Р.38 влизат в него...

Comment

Ето още един: German P-08 Luger Holster-Bulgarian??

Comment

pereto написа
                    колеги я помогнете -предлагат ми броунинг М1910 7.65 с немски клейма от лявата страна. неоригинална оксидация и нови неоринални дървени чирени за 350 лв мислите ли че си заслужава? :sm186:
                    Така, всичко зависи от състоянието на пистолета. Ако състоянието на метала е перфектно, без язви и драскотини-нищо, че оксидацията и чирените не са негови-можеш да го вземеш, НО, тук има едно голямо НО. Състоянието на цевта.Тези пистолети по начало са с калпава цев.До сега през ръцете са ми минали три от този модел и два от модел 1900 и всичките бяха с гладки цеви. Наложи се да правя нови цеви и ги продадох барабар с новите цеви за по 200-250 лв парчето. Вярно не бяха в перфектно състояние, защото ако бяха щях да ги оставя за себе си. Така че 350лв си е доста голяма сума за този пистолет.
                    Иначе като система тези пистолети са много елегатни и плоски, което пък веднага навежда на мисълтта за скрито носене. Плюс това са доста безшумни-това се дължи на малкият и слаб боеприпас
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                    X