If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
колеги я помогнете -предлагат ми броунинг М1910 7.65 с немски клейма от лявата страна. неоригинална оксидация и нови неоринални дървени чирени за 350 лв мислите ли че си заслужава? :sm186:
pereto
Не искам да звуча песимистично като некоя черна станция, но определено Не !...
Следвай пътя на логиката - щом като го е оксидирал допълнително, значи е стегнат и направен специално за продаване, след като са му сменени и дървените ръкохватки, много вероятно да е бил изгнил....ако го разглобиш, вероятно ще намериш потвърждение на думите ми...не казваш цевта в какво състояние е...цената също говори - това е някой светнат тарикат, търсещ жертва.... :grrr:
Не вярвам да имаш нужда от такова нещо, още повече за 350 лв., това наближава международната му цена в добро състояние...(това са си $230,00). Хвърли едно око при чичо Боби да видиш цени, и имай предвид, че това са високи "бутикови" цени ! И от мене знай : Най-хубавите неща обикновено се купуват случайно, от първа ръка, и на сравнително ниска цена ! :mhehe:
И от мене знай : Най-хубавите неща обикновено се купуват случайно, от първа ръка, и на сравнително ниска цена ! :mhehe:
Бинго Може и от антиквар, ама като не е наясно какво точно притежава всъщност А иначе , в сравнение с това което съм гледал из нета, цената ми се струва висока, да не говорим при това състояние...
Я, този чичо Боби и български люгери предлага... после що тука няма...
Е като не е наясно кво точно продава, къв антиквар е....?? Ама както казваше баба ми : Да са живи и здрави балъците, те никога не свършват !
Ъхъъ...чичо ти Боби е много силен - и стоката му силна, ама и цените му силни !
Скъпо е...познавам ги и двамата продавачи....
Първия е абсолютно автентичен, при това в прекрасно състояние. Втория е малък, правен е за Берета или Валтер РРК, нито Люгер-а, нито Р.38 влизат в него...
колеги я помогнете -предлагат ми броунинг М1910 7.65 с немски клейма от лявата страна. неоригинална оксидация и нови неоринални дървени чирени за 350 лв мислите ли че си заслужава? :sm186:
Така, всичко зависи от състоянието на пистолета. Ако състоянието на метала е перфектно, без язви и драскотини-нищо, че оксидацията и чирените не са негови-можеш да го вземеш, НО, тук има едно голямо НО. Състоянието на цевта.Тези пистолети по начало са с калпава цев.До сега през ръцете са ми минали три от този модел и два от модел 1900 и всичките бяха с гладки цеви. Наложи се да правя нови цеви и ги продадох барабар с новите цеви за по 200-250 лв парчето. Вярно не бяха в перфектно състояние, защото ако бяха щях да ги оставя за себе си. Така че 350лв си е доста голяма сума за този пистолет.
Иначе като система тези пистолети са много елегатни и плоски, което пък веднага навежда на мисълтта за скрито носене. Плюс това са доста безшумни-това се дължи на малкият и слаб боеприпас
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment