За съжаление тази е доста скъпичка, иначе изглежда супер:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Интересни Неща по еВау
Collapse
X
-
Някой да иска махайра?
Мисля че е необходимо да има една тема, в която като някой види нещо по-интересно по еВау с произход нашите земи да го пуска, за да имат възможност всички да го видят и евентуално някой при добро желание и възможност да го откупи, за да го съхрани за любителите на военната ни история. Ето и една махайра, все още на съвсем прилична цена:
Last edited by TVV; 16-12-2004, 07:50.
-
Уви, и на мен. Все пак ние не можемд а знаем кой влиза в тези форуми, възможно е да дебне и някой с по-големи възможности от нашите и той да прибере униформата. Рядко се срещат толкова добри униформи, жалко само че го няма кортика, ама тогава щеше да струва три пъти повече поне.kapitan написаТой само парадния колан струва стотина долара /в БГ имам предвид/, като цяло цената не е висока, човекът е много свесен, познавам го от разни чужди форуми... но всичко това не променя факта, че ми е далеч над възможностите
Comment
-
Тази униформа така и не се продаде, въпреки че по мое мнение цената й беше прилична. Е, може би защото не е перфектна - буквата Б с корона е премахната от крилото на гървите, пагоните са похапнати от молци... но първото е жива история, второто почти неизбежно, така че поне за мен не я развалят много тия неща...
Ето я тук, в колекцията на този човек, заедно с още други благинки... Включително части от униформата на генерал Бойдев! :aaa: :aaa:
Uniforms, Wings, Aviators, Pilots, Uniform, WWII, Air Force, Bulgarian Air Force, Tod Rathbone, WW2, USAAF, Luftwaffe, Polish Air Force, French Air Force, Royal Air Force, RAAF, RAF, SAAF, RNZAF, Finnish Air Force, Hungarian Air Force, Regia Aeronautica, Italian Air Force, Red Air Force, Soviet Air Force, RCAF, Air Museum, Rathbone Museum, Aviation, World War II, World War 2, Flight Helmets, Flight Goggles, Yugoslavian Air Force, Hellenic Air Force, LuftwaffeНа нож!
Comment
-
Ох ама те са е продали за 40$ :1087: :wall:Last edited by Araslan; 31-01-2005, 18:19....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Толкова да, обаче има нещо дето ме смущава и то е че само този търговец изкарва по една махайра средно на месец. Намирисва ми малко на манифактура, все пак не е толкова трудно да направиш някое ръждиво желязо в такава форма. От друга страна аз хич не съм и специалист. Пък и ако купиш от него, го окуражаваш да изнася антични оръжия от България и да ги продава по еВау, дори и всичко да е оригинално. Тази махайра така и няма да се разбере къде е била изровена, което е най-важно от чисто историческа гледна точка.
Виж, вече за униформата да те е яд, защото когато един ден след много години имам $500 за такова нещо, то вече ще е 5,000.
Comment
-
Гост -
А понеже аз не рова из и-бей някой ако забележи нещо тракийско,българско,маджарско,монголско да свирка.ТВВ най-вече теб имам в предвид така че не се ослушвай
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment