На новобранеца - Привет и добре дошъл! И не се хвърляй много по шмайзерите, а използвай техническото и военно име, а не прозвища. Нали ще си говорим, като специалисти. А шмайзерите са за непросветените. Някой колекционери успяха срещу дадено разрешително от КОС, да си купят чисто нови картечни пистолети, разни модели, Л.К. МГ-34, Т.К. Максим-Соколов и СТг -43(чисто ново)
Направо да им завидиш.
За камичката - Много ми хареса хипотезата на Парбелум, за брата на Хр.Ботьов. Не знам много за живота и дейността му и трябва да се позаинтересувам. Видях предлаганата на адреса кама, но тя хем е близо, хем е доста далеч от предлаганата.
Самата камичка е изработена от бронз или някаква подобна сплав и като се носи в дрехите, се издърква и започва на различни места да жълтее. Като се остави известно време материала отново побелява. Аз мислех, че е посребрена, но сега се съмнявам и в това.
Ако успея ще я снимам с качествен апарат и ще я пусна в по-приличен вид.
Привет от Харков!
Направо да им завидиш.
За камичката - Много ми хареса хипотезата на Парбелум, за брата на Хр.Ботьов. Не знам много за живота и дейността му и трябва да се позаинтересувам. Видях предлаганата на адреса кама, но тя хем е близо, хем е доста далеч от предлаганата.
Самата камичка е изработена от бронз или някаква подобна сплав и като се носи в дрехите, се издърква и започва на различни места да жълтее. Като се остави известно време материала отново побелява. Аз мислех, че е посребрена, но сега се съмнявам и в това.
Ако успея ще я снимам с качествен апарат и ще я пусна в по-приличен вид.
Привет от Харков!
Comment