За езиците
:tup: Немският език не ми е силата и затова приемам с готовност всички поправки. Моите източници, също понякога цитират некоректно, някой данни и езикови четения. Вероятно сте забелязали, че по тази причина, приемам винаги коректно обосноваяните твърдения и разночетения. Това всъщност е целта на занятието. Нали!
:tup: Немският език не ми е силата и затова приемам с готовност всички поправки. Моите източници, също понякога цитират некоректно, някой данни и езикови четения. Вероятно сте забелязали, че по тази причина, приемам винаги коректно обосноваяните твърдения и разночетения. Това всъщност е целта на занятието. Нали!
Преди време ми попадна това нещо и много се дзверих и така и не ми стана напълно-ясно, какво е това изделие. Е, имам някаква представа, но не е това, което ще удовлетвори колекционера любител. Бързам да успокоя духовете! За жалост, не е мое притежание! За жалост!!! Иначе изглежда и работи добре. Патрон 9 пара, механизмът е ясен. Обаче моделът и страната производител?? Тя е ясна, но все пак??:wall:
Comment