Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Анти-Българска Пропаганда?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "anti"

сетихте се да се дразните не е приятно да гледат на ТВОЯТА страна по такъв едностранчив и повърхностен начин, нали...
    Да-а-а-а-а-а-а
    scharfschutze ®

Comment

ре

Originally posted by "anti"

сетихте се да се дразните не е приятно да гледат на ТВОЯТА страна по такъв едностранчив и повърхностен начин, нали...
      Това пък какво трябваше да значи???
      Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Да, Анти, но ние сме свикнали - от Москва често са гледали и по-лошо към София.

За пропагандата: дали и това с българската следа в новия шпионски скандал в Германия не е част от нечия кампания срещу България?
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

да

Абе трябва да ги цензурираме такива сйтове...Щото тва си е кампания срещу нас.Мизерни свине има насекаде по света/примерно таа шведка кои знае колко патки е излапала преди да я снимат ам кво от тва.../.Просто в европата някои хора искат да представят РОДИНАТА НИ В ПОДОБНА СВТЛИНА.

Колкото до Анжел Ваг/и/н/а/щаин и Ешуа Алмалех/леле колко ли е ядосал техните та да го кръстят така.../-ми те са си просто чифути,и слава богу че има хора като Сами Рафаел които наистина ме карат да се гордея че съм българин...
          Състраданието е слабост...

Comment

В интерес на истината и аз съм настроен крайно отрицателно срещу евреите.Преди да дойда в САЩ изобщо не ме интересуваха.Даже незнаех къде се намира Израел.Сега обаче ако разпалагах с цялата сила на Вселената тези копеленца щях да ги изпаря.Ей мразя ги бе.Просто никой не може да си представи колко много ги мразя. Те не заслужават да дишат въздуха на нашата планета.Те незаслужавт да пият водата й.Те заслужават само едно :fire:

Моля да бъда извинен за тези мои словоизлияния.
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Originally posted by "Parabellum"

В интерес на истината и аз съм настроен крайно отрицателно срещу евреите.Преди да дойда в САЩ изобщо не ме интересуваха.Даже незнаех къде се намира Израел.Сега обаче ако разпалагах с цялата сила на Вселената тези копеленца щях да ги изпаря.Ей мразя ги бе.Просто никой не може да си представи колко много ги мразя. Те не заслужават да дишат въздуха на нашата планета.Те незаслужавт да пият водата й.Те заслужават само едно :fire:

Моля да бъда извинен за тези мои словоизлияния.
              :lol: :lol: :lol:
              Много ми е интересно защо почти всеки, който има поне малко здрав разум, рано или късно достига до такива съждения???
              Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

А защо ли всеки, който се обяви за националист, веднага се захваща с евреите...

Comment

отговор

Моля, моля, невинен по всички параграфи от обвинението!!! Аз изобщо не се захващам с тях. Просто са ми малко антипатични :twisted:
                  А наистина, за всички националисти първа цел трябва да е Ахмед Доган...

Comment

Originally posted by "gollum"

А защо ли всеки, който се обяви за националист, веднага се захваща с евреите...
                    Ела малко да поживееш в САЩ,пък да видим какво ще ти е мнението за тях после
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Re: отговор

Отговори по същество, парабелум, моля те! Наистина ми е интересно :tup:
                      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

За момент се изкуших от предложението ти, Парабелум, но все пак ще го отклоня. Аз нещо друго имам предвид - знам за влиянието и мястото на определена част от еврейската общност в САЩ, но мисълта ми е, че това не са всички евреи, а само част от тях. И едва ли е добре да се обръщаш така общо към цялата им народност. Според мен това е основната грешка в повечето случаи - обощава се, когато всъщност става въпрос за съвсем конкретни неща.

Comment

Working...
                        X