Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анти-Българска Пропаганда?
Collapse
X
-
Ми така е. кво се чудите? ако мислите че всички обчитам руснаците, лъжете. същото важи и за българите.
изводът е един - ако не се вземат в ръце и не започват да уважават себе си, българите ще продължат да бъдат оплювани и унижавани. Докато това не стане, нищо няма да се промени.
"Спасене утопающих - дело рук самих утопающих" :roll:Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Този сайт е пълна глупост.Но ние БЪЛГАРИТЕ сме си такива обичаме да ни мачкат.Според мен всеки българин трябва да бъде поне малко националист.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Защо трябва да стои този сайт и да го четат всички. Някой няма ли да го хакне и да го изтрие поне временно?!!!
Този сайт трябва да се забрани.
Shelenberg, повече национализъм трябва. Ние, българите, дори не пеем химна си!
Да не говорим, че на тържеството, по случай обявяването на незавимостта на България в Тръново, не бяха :fire: премиерът, :fire: президентът, :fire: председателят на НС... :fire: Как може такова неуважение към България и самите българи, които са ги избирали!scharfschutze ®
scharfschutze напълно си прав наистина трябва да има национализъм.Защото ние българите дори не си ценим историята. И ако питаш мен почти около 70%-80% от българите не се гордеят че са такива. :evil: А за съжеление не трябва да е така. :?Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Относно съществуиването на такъв сайт мисля, че всеки има право да си пише и говори каквото иска. Това не означава че на мене ми харсва.
За национализма. Тук съм готов да поспоря малко с теб. Не считам че такъв процент от българите се срамуват от националноста си. Просто икономическата обстановка в стараната е такава, че не позволява на хората да мислят за нещо по-друго освен за съществуването си. А, че все пак има хора, които се срамуват от това че са българи - да така е - но това си е техен проблем. :fire:Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Originally posted by "Shelenberg"
scharfschutze напълно си прав наистина трябва да има национализъм.Защото ние българите дори не си ценим историята. И ако питаш мен почти около 70%-80% от българите не се гордеят че са такива. :evil: А за съжеление не трябва да е така. :?
Istoriata e goliama zalagalka.Smeshno e da izkarwash 100 leva i da obiasniawash kolko si gord da si bulgarin, zashtoto widish li, Bulgaria e osnowana 681 godina.Istinata e, che wsichko e pari, horata sashto, w edna ili druga stepen.Bih bil naistina gord, kogato s moia izbor, s moite danuci i kato cialo s moia trud, a ne tozi na dedite mi, Bulgaria se wdigne na kraka.Kak bihme mogli da sme gordi, kato standartat na zhiwot na sasedite ni e troino po-wisok?Da im obiasniawame, che predi 90 godini armiite ni sa wilneli tam?He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past
Comment
-
Струва ми се, че за съжаление, доста от нещата на сайта, особено снимките на мургавите индивиди, са си чиста истина, поразходете се малко из крайните квартали и такива неща ще видите, че ще ви хвръкне шапката. Не са виновни хората, че ни свързат с българския чадър, ние сме си виновни, да не ви припомням историята с циганите в Норвегия. Да не мислите, че Норвежците не смятат, че са българи? Представяте ли си какъв образ на нацията ни са изградили те?
За национализма спорихме вече, хубаво е да се гордееш с родината си, но ми се струва, че това не е национализъм.Национализмът е просто другото име на нацизма."If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
сетихте се да се дразните не е приятно да гледат на ТВОЯТА страна по такъв едностранчив и повърхностен начин, нали..."Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Comment
Comment