If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
сетихте се да се дразните не е приятно да гледат на ТВОЯТА страна по такъв едностранчив и повърхностен начин, нали...
Това пък какво трябваше да значи???
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Абе трябва да ги цензурираме такива сйтове...Щото тва си е кампания срещу нас.Мизерни свине има насекаде по света/примерно таа шведка кои знае колко патки е излапала преди да я снимат ам кво от тва.../.Просто в европата някои хора искат да представят РОДИНАТА НИ В ПОДОБНА СВТЛИНА.
Колкото до Анжел Ваг/и/н/а/щаин и Ешуа Алмалех/леле колко ли е ядосал техните та да го кръстят така.../-ми те са си просто чифути,и слава богу че има хора като Сами Рафаел които наистина ме карат да се гордея че съм българин...
В интерес на истината и аз съм настроен крайно отрицателно срещу евреите.Преди да дойда в САЩ изобщо не ме интересуваха.Даже незнаех къде се намира Израел.Сега обаче ако разпалагах с цялата сила на Вселената тези копеленца щях да ги изпаря.Ей мразя ги бе.Просто никой не може да си представи колко много ги мразя. Те не заслужават да дишат въздуха на нашата планета.Те незаслужавт да пият водата й.Те заслужават само едно :fire:
Моля да бъда извинен за тези мои словоизлияния.
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
В интерес на истината и аз съм настроен крайно отрицателно срещу евреите.Преди да дойда в САЩ изобщо не ме интересуваха.Даже незнаех къде се намира Израел.Сега обаче ако разпалагах с цялата сила на Вселената тези копеленца щях да ги изпаря.Ей мразя ги бе.Просто никой не може да си представи колко много ги мразя. Те не заслужават да дишат въздуха на нашата планета.Те незаслужавт да пият водата й.Те заслужават само едно :fire:
Моля да бъда извинен за тези мои словоизлияния.
:lol: :lol: :lol:
Много ми е интересно защо почти всеки, който има поне малко здрав разум, рано или късно достига до такива съждения???
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Моля, моля, невинен по всички параграфи от обвинението!!! Аз изобщо не се захващам с тях. Просто са ми малко антипатични :twisted:
А наистина, за всички националисти първа цел трябва да е Ахмед Доган...
За момент се изкуших от предложението ти, Парабелум, но все пак ще го отклоня. Аз нещо друго имам предвид - знам за влиянието и мястото на определена част от еврейската общност в САЩ, но мисълта ми е, че това не са всички евреи, а само част от тях. И едва ли е добре да се обръщаш така общо към цялата им народност. Според мен това е основната грешка в повечето случаи - обощава се, когато всъщност става въпрос за съвсем конкретни неща.
Comment