Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква музика харесвате?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Разпространението на сп."Военноисторически сборник&quot

Erich Von Manstein написа
    Не съм слушал кой знае колко много неща на Рамщайн обаче досега не съм попаднал на нито едно слабо парче.
    Те май нямат такова.

БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!

Comment

слушам всичко само когато съм комбинирал разни неща
      и съм ги изпил и/или изпушил

Comment

Deimos написа
        Най-накрая се докопах до новия албум на Rammstein и си точно толкова добър колкото се очакваше, особено Reise, Reise от вчера само това си въртя, дори днес в рейса се качвам и чувам как се носи същото от един с уокмен до мене...
        А също напоследък и една друга доста добра група слушам - Deathstars, много ми допадат като звучене, а и вокалиста им е доста добър 8)
        Аз нещо не съм доволен. Не съм чул още всичките парчета, обаче от тези които чух повечето имат доста по-меко звучене от предния. Сякаш целят по-масова публика...
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Imperial Friedrich написа
          Аз нещо не съм доволен. Не съм чул още всичките парчета, обаче от тези които чух повечето имат доста по-меко звучене от предния. Сякаш целят по-масова публика...
          Ами незнам сигурно е защото съм предубеден, все пак това ми е любимата група, но наистина ми харесва албумчето. Прав си че е доста по-леко от предишните, но аз не го считам за чак такъв недостатък, то като ми се слуша тежко си има Sepultura... А и въпреки че можеше и да е далеч по-добре, все пак си е с класи над всичко останало което ми е попадало напоследък така че няма повод за недоволство от моя страна.
          Между другото като споменах, миналия месец се хванах да си издиря качествена музичка и открих някои доста добри неща: Dream Evil(но само първият им албум - Dragonslayer), Sonata Arctica и Deathstars. Първите две са доста лекички но ми харесаха, въпреки че аз обикновено малко по тежичко слушам, а Deathstars-а ме радва наистина много, преди да излезе Рамщайна си въртях основно тях. Та може да поизтеглите нещо от тея ако се чудите какво да слушате, ето ми любимите: Dream Evil - Kingdom Of The Damned, Sonata Arctica - Wolf & Raven, Deathstars - Synthetic Generation
          <<..........>>

Comment

Working...
          X