If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Най-накрая се докопах до новия албум на Rammstein и си точно толкова добър колкото се очакваше, особено Reise, Reise от вчера само това си въртя, дори днес в рейса се качвам и чувам как се носи същото от един с уокмен до мене...
А също напоследък и една друга доста добра група слушам - Deathstars, много ми допадат като звучене, а и вокалиста им е доста добър 8)
Аз нещо не съм доволен. Не съм чул още всичките парчета, обаче от тези които чух повечето имат доста по-меко звучене от предния. Сякаш целят по-масова публика...
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Аз нещо не съм доволен. Не съм чул още всичките парчета, обаче от тези които чух повечето имат доста по-меко звучене от предния. Сякаш целят по-масова публика...
Ами незнам сигурно е защото съм предубеден, все пак това ми е любимата група, но наистина ми харесва албумчето. Прав си че е доста по-леко от предишните, но аз не го считам за чак такъв недостатък, то като ми се слуша тежко си има Sepultura... А и въпреки че можеше и да е далеч по-добре, все пак си е с класи над всичко останало което ми е попадало напоследък така че няма повод за недоволство от моя страна.
Между другото като споменах, миналия месец се хванах да си издиря качествена музичка и открих някои доста добри неща: Dream Evil(но само първият им албум - Dragonslayer), Sonata Arctica и Deathstars. Първите две са доста лекички но ми харесаха, въпреки че аз обикновено малко по тежичко слушам, а Deathstars-а ме радва наистина много, преди да излезе Рамщайна си въртях основно тях. Та може да поизтеглите нещо от тея ако се чудите какво да слушате, ето ми любимите: Dream Evil - Kingdom Of The Damned, Sonata Arctica - Wolf & Raven, Deathstars - Synthetic Generation
Comment