Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква музика харесвате?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Брей феса нещо на западни музики се хвърля нема ли тъпала лупа чака рака?!
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Абе Араслане ти знаеш ли че Садам Хюсеин бил фен на AC/DC ? Нали и той като мен е рязана карабина според твоите представи? А колкото до какава музика ми харесва, според мен когато аз започнах да слушам хард и хеви, ти сигурно слушаше " Зайченцето бяло " и си игараеше на фунийки май Ай да не задълбавам темата... :o
      А ако искаш още инфо за мен иди на темата " Кой Кой е? пък тогава ела да спорим дали мога да се хвърлям на западна музика
      Най- ярките звезди на род османски
      корони носят и седят на трона царски,
      покорни са на заповедите господни
      делата им добри и благородни.
      И да воюва за правата вяра
      на бащин трон султан се възцарява.

из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин

Comment

Сюлейман I Великолепни - IV част

Е султане жив да си! Много ги обичам тия фокуси с ЕйСиДиСи. Мерси че ги сложи! Аз по техни клипове към ги гледал - горящия долар в "Moneytalks", а Ангъс нарисуван точно така в едно списание .

Comment

Майнщейн ето ти още да се кефиш

Comment

Ей това си е велико :rock: :tup:

Comment

Едно време на "Зайченцето" такова Ой погу се завормяше че ти е бедна фантазийката...За батете Саддам дума не отфарам ние едно фреме ергенуфахме заедно по родното Черноморие
              ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Среща на националисти

Mehmed II fatih написа
                Нали и той като мен е рязана карабина
                Абе Мехмед ти като рязана карабина знаеш ли дали в Турция има Хеви Метъл групи това винаги ми е било интересно? И ако има струват ли си? Иначе за АС/DC няма спор едни от най-великите. :rock:
                Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Стига с това "Гевиметал" движение, дайте нещо по-твърдо.
                  "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                  нека четат пред вратите
                  нашата памет остъклена
                  с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Deimos написа
                    Хурса написа
                    Тия дни го давам на Викинг Метъл. Thyrfing, Finntroll, Manegarm, Turulver... Такива работи.
                    Абе я кажи, откъде ги дърпаш тея работи, аз ги потърсих по free сървърите ама никъде ги няма, а оня линк дето си го дал не работи...
                    Линка не работи, защото hit.bg се скапа по едно време и така си и остана. Не си губи времето да ги търсиш по free-тата, там ги няма(и слава богу). Ако толкова държиш да имаш нещо такова си изтегли ей тая програма - http://dcplusplus.sourceforge.net/index.php?t=2&s=1. Там ги има със сигурност, но е "малко" по-сложно от free-тата . Най-лесно ще е да отидеш в някой магазин от рода на ОЧЗ, SMF и тн. и да си ги вземеш от там.

Всеки проблем има цивилизовано разрешение.

Comment

Shelenberg написа
                      Абе Мехмед ти като рязана карабина знаеш ли дали в Турция има Хеви Метъл групи това винаги ми е било интересно? И ако има струват ли си? Иначе за АС/DC няма спор едни от най-великите. :rock:
                      Шеленберг, ще ти отговоря вместо него - "Iron Maiden"="Джангър тайфа тенеке ханъм" :lol:

Comment

"Iron Maiden"="Джангър тайфа тенеке ханъм"
                        :lol: :lol: :lol: яко

Иначе аз питах сериозно дали наистина има. :?:
                        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Shelenberg написа
                          Иначе аз питах сериозно дали наистина има. :?:
                          Ти как мислиш: http://www.metal-archives.com/browseC.php?c=215
                          То и в Узбекистан има... :lol:

Всеки проблем има цивилизовано разрешение.

Comment

Добра работа. Ще поразгледам
                            "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
                            нека четат пред вратите
                            нашата памет остъклена
                            с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Най-накрая се докопах до новия албум на Rammstein и си точно толкова добър колкото се очакваше, особено Reise, Reise от вчера само това си въртя, дори днес в рейса се качвам и чувам как се носи същото от един с уокмен до мене...
                              А също напоследък и една друга доста добра група слушам - Deathstars, много ми допадат като звучене, а и вокалиста им е доста добър 8)
                              <<..........>>

Comment

Heinz W. Guderian написа
                                Стига с това "Гевиметал" движение, дайте нещо по-твърдо.
                                Аз по принцип чак мн твърдо не обичам - така мекичък хехе хеви метъл...обаче снощи си свалих "Amerika" и "Mein teil" на Рамщайн.
                                Много са добри - просто страшно. Според мен тези два клипа са невероятно смазващо добри. Чак не мога да го преживея. Не съм слушал кой знае колко много неща на Рамщайн обаче досега не съм попаднал на нито едно слабо парче. :drums: :nworthy:
                                :rock: :tup:

Comment

Working...
                                X