Брей феса нещо на западни музики се хвърля нема ли тъпала лупа чака рака?!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква музика харесвате?
Collapse
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
Абе Араслане ти знаеш ли че Садам Хюсеин бил фен на AC/DC ? Нали и той като мен е рязана карабина според твоите представи? А колкото до какава музика ми харесва, според мен когато аз започнах да слушам хард и хеви, ти сигурно слушаше " Зайченцето бяло " и си игараеше на фунийки май Ай да не задълбавам темата... :o
А ако искаш още инфо за мен иди на темата " Кой Кой е? пък тогава ела да спорим дали мога да се хвърлям на западна музикаНай- ярките звезди на род османски
корони носят и седят на трона царски,
покорни са на заповедите господни
делата им добри и благородни.
И да воюва за правата вяра
на бащин трон султан се възцарява.
из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин
Comment
-
Едно време на "Зайченцето" такова Ой погу се завормяше че ти е бедна фантазийката...За батете Саддам дума не отфарам ние едно фреме ергенуфахме заедно по родното Черноморие...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Среща на националисти
Mehmed II fatih написаНали и той като мен е рязана карабинаКъде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Deimos написаХурса написаТия дни го давам на Викинг Метъл. Thyrfing, Finntroll, Manegarm, Turulver... Такива работи.
Всеки проблем има цивилизовано разрешение.
Comment
-
Shelenberg написаАбе Мехмед ти като рязана карабина знаеш ли дали в Турция има Хеви Метъл групи това винаги ми е било интересно? И ако има струват ли си? Иначе за АС/DC няма спор едни от най-великите. :rock:
Comment
-
"Iron Maiden"="Джангър тайфа тенеке ханъм"
Иначе аз питах сериозно дали наистина има. :?:Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Shelenberg написаИначе аз питах сериозно дали наистина има. :?:
То и в Узбекистан има... :lol:
Всеки проблем има цивилизовано разрешение.
Comment
-
Най-накрая се докопах до новия албум на Rammstein и си точно толкова добър колкото се очакваше, особено Reise, Reise от вчера само това си въртя, дори днес в рейса се качвам и чувам как се носи същото от един с уокмен до мене...
А също напоследък и една друга доста добра група слушам - Deathstars, много ми допадат като звучене, а и вокалиста им е доста добър 8)<<..........>>
Comment
-
Heinz W. Guderian написаСтига с това "Гевиметал" движение, дайте нещо по-твърдо.
Много са добри - просто страшно. Според мен тези два клипа са невероятно смазващо добри. Чак не мога да го преживея. Не съм слушал кой знае колко много неща на Рамщайн обаче досега не съм попаднал на нито едно слабо парче. :drums: :nworthy:
:rock: :tup:
Comment
Comment