Абе тука май само металяги сме се събрали :twisted: :rock: баси кви изроди сме а. :twisted:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква музика харесвате?
Collapse
X
-
Shelenberg написаАбе тука май само металяги сме се събрали :twisted: :rock: баси кви изроди сме а. :twisted:
Сериозните хора слушат сериозна музика.
А за бъзика със Парабелума, хехехехе, изобщо не погледнах датата, а и трябваше да изръся майтапа.
Но той е стабиляга и слуша сериозна музика. Я го питайте за нашите Епизод например, да видите какво ще каже.
Парабелуме, дръж се, защото жените са коварни. :twisted:scharfschutze ®
Май не всички сме почитатели на метала, затова пък май от досега писалите в темата няма нито един почитател на чалгата. Браво! Предлагам Parabellum да раздаде що манлихери има на членовете на форума, да се съберем, да отидем на най-масовия чалга концерт и да избием кой която певица си избере. Ако има навити да почваме да уточняваме датата, става ли? :fire: И шефе, без да подценявам твоята колекция смятам, че едва ли ще намериш огнестрелно оръжие за всички желаещи, така че ако се съберем повече народ ще се въоръжим кой с каквото намери. :duel: Ще бъде като във войните, в които селяните се въоръжават с вили и кирки срещу обучена армия. Колкото повече мисля, толкова повече ми харесва идеятаЕдно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
-
Можеше ли Дьониц сам да победи?
Аз знам че дори есента щели да правят турне и можело да идват и в България и аз ще гледам да отида на всяка цена, а иначе Империал качвай го на сървъра и не се чуди интерес колкото искаш към Рамщайн :twisted: :rock:Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
-
Imperial Friedrich написаТурнето ще си е в Германия само.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
Comment
Comment