If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хубаво ще е, най-вече защото ще покажем на онези - сините момченца / едва се въздържах от лични нападки /, ама вие си знаете какво щях да напиша, - че в Европа сме по-добри. А пък не е зле и за България - и футбола, както всичко друго е място за реклама.
Но като знам колко ни е зле футбола, можеш да догледаш някой мач до края само с титанично усилие на волята..... :?
"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
аз като синьо момче (ама мъж направо, муахаха) ви пожелавам успех в Шампионската лига...само да не ме чуе някой приятел какви неща ви пожелавам, че ша ма бий и ще ме изключат от синьото братство...иначе и преди направо големи успехи щях да ви пожелая, обаче ходих на един мач ЦСКА-Стяуа в Г сектор и като чух как пееха само "к.. за Левски" много повече отколкото скандираха каквото и да бил друго...та оттогава вече не съм много патриотично настроен на футболна тема...
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
[color=red][color] Ний на този стадион сме родени
И на този стадион ще умрем.
Дори и небето да падне,
няма да се предадем!
Ние можем да бъдем поети,
може и да сме лоши деца,
сектор "Г" е родината наша
сектор "Г" е майка, баща.
Ние може да нямаме нищо,
но велика е тази съдба,
че отборът, в който заклех се,
ни е слънце, и хляб, и вода!
И дори и сърцата да спрат
и душите ни да отлетят,
с червено шалче в ръка
тук ще бъдат наш'те деца. Припев:
ЦСКА, ЦСКА, всичко започва и свършва така,
ЦСКА, ЦСКА, затова е измислен света!
текст Елин Рахнев, изпълняват Мария Илиева, Дони и Тончо Токмакчиев
Из интервю с Гонзо в днешния печат: - От Левски потърсиха ли те?
- Да, говорих с господин Батков. Каза, че ще се обади пак във вторник, като се прибере в България. Но днес (б.р. - вчера) е четвъртък и не ме търсят. Обичам точните отношения, разберете ме...
Ще влезнете, когато цъфнат налъмите :lol: :lol: :lol:
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
ихаааааааааааа, голямо чукане на европейската врата беше...къде са сега Аксл Роуз и Боб Дилън да попеят малко за почукването на вратите и за "големия турнирен боец ЦСКА"..... :twisted: :twisted: :twisted:
Ама Стойчо направо ме изкефи, като пусна в медийното пространтство прилагателното "говежди", сега очаквам гове..... т.е., почитателите на Левски да пуснат някой техни си думи и ще настане една веселба
"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
ами Тройчо просто си изпусна нервите и после нямаше мъжеството да се извини
а, Рамблър, подписът ти ми е любима мисъл....почти колкото "Този, който не знае накъде е тръгнал стига най-далеч" (О.Кромуел), въпреки че го има и обратното "Няма попътен вятър за този, който не знае към кое пристанище се е отправил" (Сенека)
Comment