Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой за кого "вика" и кой какво предпочита да пие?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Само ЛЕВСКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИ.

ПИЯ ДЖИН БОМБАЙ САПФИР ЧИСТ БЕЗ НИКАКВИ ПРИМЕСИ

РАКИЯ СЪЩО НО ДВОЙНО ДЕСТИЛИРАНА И ДА Е НАД 65 ГРАДУСА :tup: 8)
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Май за никого не викам ... поне не помня да съм го правил
      И май съм поклонник на виното и донякъде на ракията и българска и шотландска-ирландска и т.н.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Динамо - Москва непобедмимо! Ура-а-а!!![/siz]
        8)
        Пия бира, може и водка с кола/сок.
        Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Аз нито пием, нито пучим, нито по мацки се заглеждам(нататъка го знаете сами)
          http://www.imotisofia.bg/

Comment

Originally posted by "j-5"

Аз нито пием, нито пучим, нито по мацки се заглеждам(нататъка го знаете сами)

доста интересен екземпляр. Ще го изследвам по-подробно тази неделя. :tup:
            Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Ти ли ще си мацката?
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Водка, коняк, бира. Винаги чисти. Ракийка пия, ама само като е домашна.
                Футболът, хм, бях голям фен, сега не толкова. Но пак се кефя на хубавите мачове и не пропускам да ги гледам.
                САМО ЛЕВСКИ
                FORZA MILAN, JUVE MERDA
                LIVERPOOL FOREVER
                и тъй като мразя Барселона, съм от РЕАЛ
                Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Originally posted by "Toshiro"

Водка, коняк, бира. Винаги чисти. Ракийка пия, ама само като е домашна.
                  Футболът, хм, бях голям фен, сега не толкова. Но пак се кефя на хубавите мачове и не пропускам да ги гледам.
                  САМО ЛЕВСКИ
                  FORZA MILAN, JUVE MERDA
                  LIVERPOOL FOREVER
                  и тъй като мразя Барселона, съм от РЕАЛ
                  Ей, ама как така...няма левскар от Ливърпул, веднага да ги зарязваш гадните анфийлдци
                  Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                  каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                  каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                  каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Хехе, много кефещи теми измисляте

Аз също съм от ЦСКА (ще видим утре как ще завърши битката за картонената купа), а пиенето обикновено е вино, бира, джин с тоник и уиски. Никога водка или коняк.

P.S.: Аз също познавам левскар от Ливърпул, но виж левскар от Рома вече наистина няма

Comment

Е вие луди ли сте??? Защо си мислите, че най-важното са цветовете на екипите, с които играе един тим??? Най-важното е какъв футбол демонстрира, да радва окото( тук изключваме българските отбори), иначе има много левскари, които симпатизират на Ливърпул. Аз лично познавам 4-5 човека. Няма да симпатизираме на Челси, или пък не дай си боже на Юнайтед и Арсенал.
                      Колкото до Италия, там е доказано, че има само два отбора, които винаги са на ниво, дори и на европейската сцена. Първият е Милан, а вторият, колкото и да не ми се ще да го призная и колкото и да го мразя, е Ювентус...
                      Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

БОЗА, ПОГО И СПАРТАК ПЕЩЕРА
                        Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

Хм, не бях чувал за такива ренегати левскари от Ливърпул :o но, щом казвате сигурно има...е, колкото и да ми е неприятно да си го призная...аз съм за Челси, защото са сини но пък от друга страна съм и за Милан...
                          а иначе ха честита грозна, но много сладка победа днес на всички левскари :tup:

Comment

Момчета има само два отбора .....ЦСКА И ЮВЕНТУС !!!!!
                            На всички фенове на Милан и Интер ще кажа - МОМЧЕТА ТАЗИ ГОДИНА ИЗТЪРВАХТЕ СКУДЕТОТО , А !!!!!!!!! ЮВЕ ШАМПИОН ,ЮВЕ ШАМПИОН ....ОЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ !!!!
                            ЗА всички фенове на ЛЕВСКИ .....СКРИЙТЕ СЕ НЕЙДЕ ГОВЕДА ....ТАЗ ГОДИНА СМЕ ШАМПИОН И НЯМА КАК ДА НИ ВЗЕМЕТЕ ТИТЛАТА !!!!!!!!!!!!!
                            Шампионска Лига сезон 2003-2004 , финал :
                            ЮВЕНТУС - ЦСКА ( нека по-добрите победят ) !!!!:> :> :> :> :> :>
                            Пием БИРА ,МАртини , винце и ако има уиски ( може и водка , ама само качествена -по възможност Finlandia !)
                            :> :> :> :> :> :> :>
                            "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

[quote="Маршал Симеонов"ЗА всички фенове на ЛЕВСКИ .....СКРИЙТЕ СЕ НЕЙДЕ ГОВЕДА ....ТАЗ ГОДИНА СМЕ ШАМПИОН И НЯМА КАК ДА НИ ВЗЕМЕТЕ ТИТЛАТА !!!!!!!!!!!!!
                              :> :> :> :> :> :> :>[/quote]

абе няма начин да няма начин :o

Comment

ЦСКА-Левски 0:1
                                Мъкааааааааааа, болииииииииииииииии
                                Няма правда на този свят
                                Умряло куче, пък ни ухапа :evil:
                                Si vis pacem - para bellum!

Comment

Working...
                                X