Сами сме си виновни. :?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой за кого "вика" и кой какво предпочита да пие?
Collapse
X
-
Спокойно, това е само първото полувреме. С тази игра , на реванша петица не им мърда.
Само съм много разочарован от публиката на ЦСКА. Толкова приказки се изприказваха, а сега собствения стадион си потрошихме."Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
Wette
Comment
-
Момчета що си говорим- Отменен гол...чист. 2-3 недадени дузпи....
Ама споко ние сме шампиони, Говедата са толкова накадърни,че даже стадиона ни не могат да счупят"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Comment
-
Българския футбол не става за нищо освен едно хубаво простеене
пред телевизора с торби като Симеонов. Но съм си левскарче,
признавам. Междо другото, честита загуба.
Инак за подпийването. Върл любител на домашна ракийца и
червеното вино, а отвреме на време и тъмна бира. Туй то.[b][color=orange][/siz]
Comment
-
Игати простетенето беше ...Ники , копеле с тебе повече няма да гледам мач аз ти казвам ! Ти си ....хмммм...само Боби Димитров Можед а се мери с теб !!!!!!!! И аз !!!!!!!
CSKA FOREVER ! FORZA CSKA ( нали знаеш Ники , Ултрасите ) !"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Comment
-
Хауптман...прав си . Имаше провокация от страна на полицайте , те започнаха безредиците , поне така разбрах . Случаят се разглежда и от страна на феновете на ЦСКА като виновни , но и от страна на МВР , като подстрекатели . Вижте, колко и да са зле тия фенове , не вярвам че без причина ще чупят стадиона- ЦСКА игра добре , не са го правили като знак на протест.
А може да е имало и фенове на Левски в Сектор "Г"- преди мача , и червени и сини говореха за "Юди" , сред противникавата публика , който да започнат погром , в който да се намеси полицията и да арестува няколко тяхни противници !"Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "
Comment
-
Абе, момчета, що се излагате. "ЦСКА и Ювентус" били най- добрите. Вие изобщо футбол гледате ли???
Тия отбори постоянно ги бутат съдиите и те с мъка чат-пат стават шампиони. За ЦСКА искам да ви питам нещо момчеат: [color=blue][color]Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Значи ти смяташ, че това е предостатъчно за последните 20 мача, които сме играли един срещу друг :lol: :lol: :lol:
Вярно, на вас само това ви остава - да се задоволявате с някоя мижава победа на 3-4 години :twisted:Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Въпросът е, че вие дори и това не можете да направите, дори и Левски да не е критерий за оценка, защото българското първенство е под всякаква критика. Вие гледайте само да не вземете и титлата да изгубите... :lol: :lol: :lol:Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Ей, ненормални, нагли чорбарчета...къде ги видяхте тези дузпи... а, докато не съм забравил честит ви рожден ден на Стойчо, на патерица :twisted:Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
Comment