Съобщение

Collapse
No announcement yet.

бихте ли празнували Halloween?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Шовинистъ написа
    Parabellum написа
    Просто трябва да се освободим от задръжките си.
    Е добре не смяташ ли,че това е проникване на чуждо влияние?Тук не става въпрос само за задръжки.

Не бих се очудил да не сте против това пуберите в училищата или младежите да си разменят "валентинки" на бълграския прзник Трифон Зарезан....
    Аз Трифона си го тача доста, но вече едно 50% младите хора са ходили по чужбина на бригади и започнаха масово да вкарват западната култура, просто ние сме една шепа хора, които държим на Българските Традици.
    Младите хора не им пука за Традициите ни, тяхната цел е друга
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Пък и традициите се променят с времето, къде за добро, къде за зло...
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

До Манщайн !

Parabellum написа
        Младите хора не им пука за Традициите ни, тяхната цел е друга
        А най-тъжното,е че те нямат цел в живота...Всичко за тях се изразява в ядене,пиене,секс все първични нужди!!!
        Няма я вече естетиката у младите,че и у старите взема да изчезва

Comment

Ехххх, друго беше когато бях млад..........
          :lol: :lol:
          Стига бе, хора, на стари дядовци сте заприличали. Поколенията се връткат, целите в живота си остават същите. Сегашните не са по различни от всяко друго поколение.
          XV mile the sea brode is
          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Шовиниста е прав донякъде. Традициите ни си заминават бавно и полека, много малко останаха хората които ги тчат. Не искам да налагам мнението си на другите хора, но на мен много ми е приятно когато се съберем на Коледа или Великден, на Гергьовден или на Трифон. Просто трябва да се прави от всичко, но с мярка-така си мисля аз.
            Пък и знаете ли какво, нека младите да плюскат хамбургери, да слушат тъп фолк и прогнил рап, аз ще си плюскам суджуци-сам си ги правя, питайте Импереца за вкусовите им качества-, ще слушам юнашки песни и чат-пат ще си пукам с кремъчният пищов.
            Нали живеем в Свободия и всеки прави това което иска. като искат СВ.Валентин да ходят да се плодят, но после да не искат да правят аборти-аз съм фен на Св.Трифон, якият рок, качественото ядене-нашето българско.
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Суджуците май малко солчица повечко им трябваше, иначе бяха супер.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Еми възпитай ги децата.
                По моя преценка съм обективен.

Comment

То след Хелоин май само това остава.
                  Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                  СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                  НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                  СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: