If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Е добре не смяташ ли,че това е проникване на чуждо влияние?Тук не става въпрос само за задръжки.
Не бих се очудил да не сте против това пуберите в училищата или младежите да си разменят "валентинки" на бълграския прзник Трифон Зарезан....
Аз Трифона си го тача доста, но вече едно 50% младите хора са ходили по чужбина на бригади и започнаха масово да вкарват западната култура, просто ние сме една шепа хора, които държим на Българските Традици.
Младите хора не им пука за Традициите ни, тяхната цел е друга
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Младите хора не им пука за Традициите ни, тяхната цел е друга
А най-тъжното,е че те нямат цел в живота...Всичко за тях се изразява в ядене,пиене,секс все първични нужди!!!
Няма я вече естетиката у младите,че и у старите взема да изчезва
Ехххх, друго беше когато бях млад..........
:lol: :lol:
Стига бе, хора, на стари дядовци сте заприличали. Поколенията се връткат, целите в живота си остават същите. Сегашните не са по различни от всяко друго поколение.
XV mile the sea brode is
From Turkey to the Ile of Rodez...
Шовиниста е прав донякъде. Традициите ни си заминават бавно и полека, много малко останаха хората които ги тчат. Не искам да налагам мнението си на другите хора, но на мен много ми е приятно когато се съберем на Коледа или Великден, на Гергьовден или на Трифон. Просто трябва да се прави от всичко, но с мярка-така си мисля аз.
Пък и знаете ли какво, нека младите да плюскат хамбургери, да слушат тъп фолк и прогнил рап, аз ще си плюскам суджуци-сам си ги правя, питайте Импереца за вкусовите им качества-, ще слушам юнашки песни и чат-пат ще си пукам с кремъчният пищов.
Нали живеем в Свободия и всеки прави това което иска. като искат СВ.Валентин да ходят да се плодят, но после да не искат да правят аборти-аз съм фен на Св.Трифон, якият рок, качественото ядене-нашето българско.
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment