Съобщение

Collapse
No announcement yet.

бихте ли празнували Halloween?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Какво мислите за този празник?
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Ми тва са си западни работи.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Колко Западни? Изведнъж да не се окажат наши
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Не знам в нашия календар да има такъв празник на тази дата.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Няма, но аз питам "Дали бихте го празнували"

Comment

Бе аз рождения си ден не празнувам, камо ли някакъв чужд празник
            albireo написа

Comment

Imperial Friedrich написа
              Че кой ти е крив
              Празнувай си го

Comment

Parabellum написа
                Какво мислите за този празник?
                Още един повод за купонче. Не че ми е нужен повод де
                Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Не, никога не съм го празнувал, та едва ли тепърва ще започна.

Comment

Наистина не виждам смисъл да се празнува подобен празник, който няма нищо общо с нас, още повече че доколкото съм разбрал там от филми и телевизия, това е по скоро празник за децата, нали не си представяте как двайсет дърти пръча си обличат костюми и започват да обикалят с тях А и наистина, ако въпроса е да ходиме някъде да хапнеме и да пийнеме, ние можем да си празнуваме и без особена причина, само желание да има
                    Imperial Friedrich написа
                    Абе и аз не си го празнувам обикновено, обаче за сметка на това си купувам подаръци, то тва е важното
                    <<..........>>

Comment

Не, ама децата или внуците ни - сигурно. Както и твоите, Parabellum. Да не се успокоиш, че никой няма да го празнува и днес. Тоя форум не е представителен по тея въпроси...
                      По моя преценка съм обективен.

Comment

Никога не съм го празнувал и не мисля да го празнувам не виждам смисъл (най-много пак да се напия )
                        Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

И аз не бих го празнувал. Въобще не се сещам за празник бил той западен или наш си който да празнувам по начина по който сме свикнали да мислим празнуването - със здраво напиване приказки на маса под маса и прочие. Включително рождения ден, именния ден Коледа и Нова година.

Comment

Аз пък всеки ден си го празнувам. Като видя комшийката и .... ааааууууу :twisted:
                            Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                            СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                            НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                            СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Това е най-дебилния и лигав празник присъщ на пр0гнилата западна култура :lol: и никога не бих го празнувал.
                              Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Working...
                              X