Какво мислите за този празник?
бихте ли празнували Halloween?
Collapse
X
-
бихте ли празнували Halloween?
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Маркери: Никакви -
Колко Западни? Изведнъж да не се окажат наши
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
Няма, но аз питам "Дали бихте го празнували"То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
Imperial Friedrich написаБе аз рождения си ден не празнувам, камо ли някакъв чужд празник
Че кой ти е крив
Празнувай си го
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.Comment
-
Още един повод за купонче. Не че ми е нужен повод деParabellum написаКакво мислите за този празник?
Can't talk! Got to Shoot!Comment
-
Наистина не виждам смисъл да се празнува подобен празник, който няма нищо общо с нас, още повече че доколкото съм разбрал там от филми и телевизия, това е по скоро празник за децата, нали не си представяте как двайсет дърти пръча си обличат костюми и започват да обикалят с тях
А и наистина, ако въпроса е да ходиме някъде да хапнеме и да пийнеме, ние можем да си празнуваме и без особена причина, само желание да има 
Абе и аз не си го празнувам обикновено, обаче за сметка на това си купувам подаръци, то тва е важнотоImperial Friedrich написаБе аз рождения си ден не празнувам, камо ли някакъв чужд празник
<<..........>>Comment
-
Никога не съм го празнувал и не мисля да го празнувам не виждам смисъл (най-много пак да се напия
)
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.Comment
-
И аз не бих го празнувал. Въобще не се сещам за празник бил той западен или наш си който да празнувам по начина по който сме свикнали да мислим празнуването - със здраво напиване приказки на маса под маса и прочие. Включително рождения ден, именния ден Коледа и Нова година.Comment
-
Това е най-дебилния и лигав празник присъщ на пр0гнилата западна култура :lol: и никога не бих го празнувал.Comment

Comment