Мизерия си е в сравнение с едномесечна конференция в Швейцария - Берн или Италия или Франция.Да неговорим за Брюксел и Страсбург
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чиновници и т.н., разделена от "Среща на форума"
Collapse
X
-
Plamen написаАз подчертавам изрично, че на семинара на Слънчев бряг частниците бяха ТРИ ПЪТИ повече от държавните служители и бяха настанени в ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ, докато ние имахме разполагаемите съобразно Наредбата за командировките в страната пари и отседнахме в доста по-евтин!Can't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Plamen написаСтранджа - 40лв нощувката 3+ категория, не забравяй, че края на септември е извън сезона, а допустимите пари съгласно наредба за нощувката са точно 40.00лвCan't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Според мен почти няма човек в БГ, който да не КРАДЕ и да не се възползва - от държавната или частната си работа при всяка възможност. Независимо какво.. ако ще да става въпрос за 1 бонбонка на вересия ((като изключа бащта ми единствения човек за, който знам, че не е откраднал и клечка.(за съжаление!)).
Друг е въпроса, че никой не си признава, а някой хора направо се тръшкат като им го намекнеш - май чисто Българска черта :lol:
П.С. Всичко това е напълно логично
Comment
-
Michael Wittmann написаСпоред мен почти няма човек в БГ, който да не КРАДЕ и да не се възползва - от държавната или частната си работа при всяка възможност. Независимо какво.. ако ще да става въпрос за 1 бонбонка на вересия ((като изключа бащта ми единствения човек за, който знам, че не е откраднал и клечка.(за съжаление!)).
Друг е въпроса, че никой не си признава, а някой хора направо се тръшкат като им го намекнеш - май чисто Българска черта :lol:
П.С. Всичко това е напълно логичноCan't talk! Got to Shoot!
Comment
-
Michael Wittmann написаКакво имаш предвид? Твърдиш, че сме много честни и съвестни ли
Някои сме честни и съвестни накратко казано.Can't talk! Got to Shoot!
Comment
Comment