Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чиновници и т.н., разделена от "Среща на форума"

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мизерия си е в сравнение с едномесечна конференция в Швейцария - Берн или Италия или Франция.Да неговорим за Брюксел и Страсбург
    П.В.

Comment

Ехеее какви стандарти, ето защо било мизерно на Слунчев бряг. После къде отивали парите на данъкоплатците и 'що държавата е на този хал. Енергетиката е виновна. Пък ние се чудим как да вдигнем с няколко стотинкипенсиите.

Comment

Ехеее какви стандарти, ето защо било мизерно на Слунчев бряг. После къде отивали парите на данъкоплатците и 'що държавата е на този хал. Енергетиката е виновна. Пък ние се чудим как да вдигнем с няколко стотинки пенсиите.

Comment

ъхъ, и министърката ви Христова само за тях мисли, сън не яхваща, и си поръчва на германски хартии Гмунд визитни картички, като праща секретарка с кола за целта, всичко е PR кампания да им се вдигнат пенсиите

Comment

Тя не НИ Е министърка на нас, нейното министерство и нашият институт са дооста различни неща.

Comment

Аз подчертавам изрично, че на семинара на Слънчев бряг частниците бяха ТРИ ПЪТИ повече от държавните служители и бяха настанени в ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ, докато ние имахме разполагаемите съобразно Наредбата за командировките в страната пари и отседнахме в доста по-евтин!
              П.В.

Comment

Plamen написа
                Аз подчертавам изрично, че на семинара на Слънчев бряг частниците бяха ТРИ ПЪТИ повече от държавните служители и бяха настанени в ПЕТЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ, докато ние имахме разполагаемите съобразно Наредбата за командировките в страната пари и отседнахме в доста по-евтин!
                Кажи да знаем кой е тоя евтин през лятото хотел в Слънчев бряг?
                Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Странджа - 40лв нощувката 3+ категория, не забравяй, че края на септември е извън сезона, а допустимите пари съгласно наредба за нощувката са точно 40.00лв
                  П.В.

Comment

Plamen написа
                    Странджа - 40лв нощувката 3+ категория, не забравяй, че края на септември е извън сезона, а допустимите пари съгласно наредба за нощувката са точно 40.00лв
                    Шго имаме предвид за друг път Края на септември за Слънчев бряг още си е сезон. За Царево примерно може и да не е сезон.

Comment

мммм да 40 кинта нощувка, хич не са много особенно като държавата плаща, ама по закон не можело повече. пък и пътни...

Comment

Според мен почти няма човек в БГ, който да не КРАДЕ и да не се възползва - от държавната или частната си работа при всяка възможност. Независимо какво.. ако ще да става въпрос за 1 бонбонка на вересия ((като изключа бащта ми единствения човек за, който знам, че не е откраднал и клечка.(за съжаление!)).

Друг е въпроса, че никой не си признава, а някой хора направо се тръшкат като им го намекнеш - май чисто Българска черта :lol:

П.С. Всичко това е напълно логично
                        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Michael Wittmann написа
                          Според мен почти няма човек в БГ, който да не КРАДЕ и да не се възползва - от държавната или частната си работа при всяка възможност. Независимо какво.. ако ще да става въпрос за 1 бонбонка на вересия ((като изключа бащта ми единствения човек за, който знам, че не е откраднал и клечка.(за съжаление!)).

Друг е въпроса, че никой не си признава, а някой хора направо се тръшкат като им го намекнеш - май чисто Българска черта :lol:

П.С. Всичко това е напълно логично
                          Въй аз си мислех, че живея в БГ, по твойте приказки се оказва че явно не е така.

Comment

Какво имаш предвид? Твърдиш, че сме много честни и съвестни ли
                            Болшинството сме циганета както и да си кривим душата.. да живеят тарикатите

Comment

Michael Wittmann написа
                              Какво имаш предвид? Твърдиш, че сме много честни и съвестни ли
                              Че е тъпо да се правят обобщения като твойте. Аз лично не си спомням да съм крал нещо а съм работил и на частно и на държавно. И не съм само аз.
                              Някои сме честни и съвестни накратко казано.

Comment

Добре и аз така :lol:

They are all innocent.....

Comment

Working...
                                X