Подпоручик Христосков написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се забавлявате?
Collapse
X
-
Интересен доклад.Направи ми впечатление, че режимът е бил доста строгичък.Ако аз бях там сигурно щях да спечеля медал по некадърност. Хич ме няма в бягането. Мразя физзарядката.Да ставам рано пък не ме търси-макар, че всеки ден ставам в 5 часа сутринта
На такъв лагер мога да бъда полезн с разтягането на локуми за българската история и нищо повече.Яздене на кон-олеле майчице.
Стрелба с лък :?:
Предпочитам с Манлихера
Снимките ги дай на мен аз ще ги сложа във форума. За това немай грижиТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
аами то по принцип всеки от школата се старае да е обогатява с каквото може кой с бойни изкуства кой с познания по история кой с стратегия и тактита кой с природознание и така.Идеята е да направим нещо българско защото има бойскаутска организация има орлов кръг има всичко тука само не и българска школа.А колкото до стрелабата с лък-да ти кажа много е готино макар трудно.Аз също обичам да стрелям с пушки ама на лагера само с въздушна плякахме.Абе по принцип обичам оръжията без значение какви....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment