If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Войната срещу терора - тактика и стратегия на победата
Erich Von Manstein написа
На фона на общата вестникарска простотия, последните страници на "168 часа" не са най-голямата беля.
Напротив - много голяма беда са, защото изграждат пред обществото имидж на обективни и сериозни вестници и тази част от него, на която не й стига акъла да си намери задника с атлас и компас (т.е. 90%) им се връзва и вярва на написаното.
Аз лично избагвам да чета вестници - предпочитам книги, да ти кажа. Преглеждам онлайн изданието на Капитал с пълното съзнание, че доста от статиите им, макар и добре написани са малко далеч от обективността и представят най-често само едната гледна точка по разглеждания проблем. Чета и общинските вестници на общините от Дунавския регион, защото е част от работата ми. Когато ми попадне, прелиствам Дневник, за който също знам, че е лееееко жълт и малко по-син, но поне хората от него, както и от Капитал (от един издател са) не може да ги обвиниш във въпиющата некомпетентност, характерна за ВАЦ-овете.
Аз понякога разглеждам "Монитор". Не че е идеален, ама коментарите им са "антиамерикански", както биха ги нарекли другите, аз им казвам горе долу обективни .
Аз също не чета вестници! Просто не виждам смисъл в четенето им. Най-много да прочета някой спортен вестник и то само заради това, че Михаел Шумахер е победил отново
То от спортовете, само Формулата тача
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
абе 168 часа и 24 часа за мен са жълта преса такива простотии дробат там най-редовно че не е истинка...а на времето когато бръмчах с местната скинхед банда пък бяха писали че скинхед нападат случайни граждани с цел грабеж и създаване на анархия а пък металистите са организинара военна структура да не говорим че всички журналисти от Труд са такива върли цесекари че няма на къде повече постояно плюят другите отбори(ама поне се получава забавно)а на мен формулата ми е доста скучна(ели па с тоя Шуми)виж професионален бокс или там свободните стилове по евро спорт са лудница много яко дялкане пада там...
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
ами ние пък нападахме случайни граждани да не говорим че анархия и скинхеадс се взаимоизключват :lol: весникарчета кфо да ги праиш 8)
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Аз да си призная въобще не чета веснтици, освен в изключителни случаи (понякога ми се е случвало да чета "Култура", но май почти само преводни статии).
Незнам за вестниците аама в момента чета една много яка книга
" Изследване на историята " от Арнълд Тойнби ако я намерите прочете те я! :tup:
Най- ярките звезди на род османски
корони носят и седят на трона царски,
покорни са на заповедите господни
делата им добри и благородни.
И да воюва за правата вяра
на бащин трон султан се възцарява.
Аз също не чета вестници! Просто не виждам смисъл в четенето им. Най-много да прочета някой спортен вестник и то само заради това, че Михаел Шумахер е победил отново
То от спортовете, само Формулата тача
И аз едно време много тачех формулата, най-вече Mclaren, разбира се, но напоследък състезанието просто няма никакъв смисъл да се провежда, защото няма тръпка.
"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
И аз едно време много тачех формулата, най-вече Mclaren, разбира се, но напоследък състезанието просто няма никакъв смисъл да се провежда, защото няма тръпка.
Напротив точно там е тръпката дали Шумахер ще спечели отново. Знаеш ли как тръпна а?Ей така "Тръп" :lol:
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment