кое му е подлото? :o
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се забавлявате?
Collapse
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
Подлец? добре да допуснем че до тази година е бил подлец в което не вярвам.Как ще ми обясните този феномен от 12 старта 11 победи. Една загуба и то защото го блъснаха след като излезе кола за сигурност.Преди да го блъснат той водеше. Шумахер вече е жива легедна друг като него в близките 100 години няма да се появи по трасетата на Ф1То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
О, за Бога, неотричам, че той е най-добрия състезател, но не си ли спомняте (вече-не-си-спомням-преди-колко-години) той водеше в генаралното класиране пред Хил с няколко точки и в последния кръг, когато му "изпуши" реното той се блъсна в британеца и така познайте кой стана шампион?!? Няколко години по-късно опита същото и срещу канадеца, но не успя..."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment
-
Средновековна Германия
е айде утре заминаваме на лагерчето пъ да видим какво ще стане
1 седмица ви давам почивка от себе си 8)
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Ами сега заминавам на море и след 3 4 дни ще се върна иначе снимките са готови и сканирани но лично на мен не ми харесват.И доклада ще почака че е доста обширен
Comment
-
От всекидневниците само Стандарт. Има някои много интересни статии, а спортните новини винаги са една крачка напред. Това звучи малко като агитация, но аз просто хваля любимия си вестник. Особено в петък има много интересни неща. Лошото е, че програмата е супер грешна, но на кой му пука? Аз почти не гледам телевизия.Erich Von Manstein написаКато не четете "СЕГА", "Труд", "24 Часа" какви вестници четете?
Относно как се забавлявам? Както всеки нормален човек. Музика, филми от време не време излизания и купони с приятелите и непременно много книги.Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
-
Ето го и "доклада".Значи ще опиша горе-долу ежедневието:сутрин ставахме в 7 30 и започвахме деня с физ.зарядка която взимаше здравето на всички с няколко километровите кросове из баирите.Аз като малък съм изкарал доста пневмонийки и въпреки че не пуша бягането на дълги разстояния не е стихията ми
След бягането следваше закалително къпане в планинско езерце който не искаше изяждаше по някой шут за кураж.В 9 закуска след това кратка лекция на различна тематика от древна българска история до екология и опазнаване на оклоната среда.Абе от всичко по малко.Следваше поход из околността като се разделяхме на 2 групи малки и големи и кой как може.Понякога яздехме и 3те коня на школата.Към 4 се връщахме и обядвахме.След обеда ни чакаше 1 час почивка и като завършек на деня вечерна тренировка по бойни изкуства с оръжия или без.Хореографията на боищата с оръжия си е лично на батирите не са някакви заемки от фа-шу разните там корейски системи.Извеждаме боя със сабя например на принципа на някои народни танци в неравномерен такт и общо взето се получава.Наблегнахме и на стрелбата с лък и цялата лява предмишница ми се насини ама съм задобрял много и някои ако иска може да спретнем 1 състезанийце
Аз лично тренирах и стрелба с лък от кон и да ви кажа на филм и на книга всичко е песен ама да препускаш и да слагаш стрелата на тетивата без да гледап и в движение да пускаш и то в цел е работа която иска ГОДИНИ тренировка.Яко беше правихме 15тина километров марш на скок по мъглижката рекичка от с.Селце до Мъглиж.Направихме и кратка тренировка при 1 водопадче което беше върха.Абе общо взето целия лагер беше нещо средно между военно-исторически туристически природо-любителски лагер с спортно-технически заемки.Не е за що годе нормални хора защото физически неподготвени хорица трудно ще издържат.Имаше и разни откачалки 1 ми съквартирант(някакво пичище от Бургас)обладаваше разни енергий и ми пълнеше главата с източна философия(китайска и тибетска) и вървеше като 5 за 4.Имаше и някакво от София с,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,фобия от големи листа:в гората стигнехме ли до място където има такива системи изпадаше в истерия.Ходеше с 4 5 определителя за насекоми и земноводни абе общо взето мисля че ще направи някой лекар световно-известен :twisted: ами това е най-общо казано.На мен лично ми хареса далече от цивилизация и съм навит за още 1 такова сборище.Някои хора не си бяга съвсем на мястото там ама това е дръга тема
Снимките са сканирани ама ако ги пратя и има огромен риск от смърни случаи от смях така че мирувайте.Явор като се върне от Гърция ще качи някои снимки на сайта и тогава ще се видят. www.baga-tur.com
Comment
-
еми
до сега писах уж доклад за лагера като грешен дявол се мъчих и кво?!грешка...даже не разбрах ква :evil: :cry:
Comment
Comment