кое му е подлото? :o
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се забавлявате?
Collapse
X
-
...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
-
Подлец? добре да допуснем че до тази година е бил подлец в което не вярвам.Как ще ми обясните този феномен от 12 старта 11 победи. Една загуба и то защото го блъснаха след като излезе кола за сигурност.Преди да го блъснат той водеше. Шумахер вече е жива легедна друг като него в близките 100 години няма да се появи по трасетата на Ф1То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
О, за Бога, неотричам, че той е най-добрия състезател, но не си ли спомняте (вече-не-си-спомням-преди-колко-години) той водеше в генаралното класиране пред Хил с няколко точки и в последния кръг, когато му "изпуши" реното той се блъсна в британеца и така познайте кой стана шампион?!? Няколко години по-късно опита същото и срещу канадеца, но не успя..."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"
Comment
-
Средновековна Германия
е айде утре заминаваме на лагерчето пъ да видим какво ще стане 1 седмица ви давам почивка от себе си 8)...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Ами сега заминавам на море и след 3 4 дни ще се върна иначе снимките са готови и сканирани но лично на мен не ми харесват.И доклада ще почака че е доста обширен...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Erich Von Manstein написаКато не четете "СЕГА", "Труд", "24 Часа" какви вестници четете?
Относно как се забавлявам? Както всеки нормален човек. Музика, филми от време не време излизания и купони с приятелите и непременно много книги.Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...
Comment
-
Ето го и "доклада".Значи ще опиша горе-долу ежедневието:сутрин ставахме в 7 30 и започвахме деня с физ.зарядка която взимаше здравето на всички с няколко километровите кросове из баирите.Аз като малък съм изкарал доста пневмонийки и въпреки че не пуша бягането на дълги разстояния не е стихията миСлед бягането следваше закалително къпане в планинско езерце който не искаше изяждаше по някой шут за кураж.В 9 закуска след това кратка лекция на различна тематика от древна българска история до екология и опазнаване на оклоната среда.Абе от всичко по малко.Следваше поход из околността като се разделяхме на 2 групи малки и големи и кой как може.Понякога яздехме и 3те коня на школата.Към 4 се връщахме и обядвахме.След обеда ни чакаше 1 час почивка и като завършек на деня вечерна тренировка по бойни изкуства с оръжия или без.Хореографията на боищата с оръжия си е лично на батирите не са някакви заемки от фа-шу разните там корейски системи.Извеждаме боя със сабя например на принципа на някои народни танци в неравномерен такт и общо взето се получава.Наблегнахме и на стрелбата с лък и цялата лява предмишница ми се насини ама съм задобрял много и някои ако иска може да спретнем 1 състезанийцеАз лично тренирах и стрелба с лък от кон и да ви кажа на филм и на книга всичко е песен ама да препускаш и да слагаш стрелата на тетивата без да гледап и в движение да пускаш и то в цел е работа която иска ГОДИНИ тренировка.Яко беше правихме 15тина километров марш на скок по мъглижката рекичка от с.Селце до Мъглиж.Направихме и кратка тренировка при 1 водопадче което беше върха.Абе общо взето целия лагер беше нещо средно между военно-исторически туристически природо-любителски лагер с спортно-технически заемки.Не е за що годе нормални хора защото физически неподготвени хорица трудно ще издържат.Имаше и разни откачалки 1 ми съквартирант(някакво пичище от Бургас)обладаваше разни енергий и ми пълнеше главата с източна философия(китайска и тибетска) и вървеше като 5 за 4.Имаше и някакво от София с,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ,фобия от големи листа:в гората стигнехме ли до място където има такива системи изпадаше в истерия.Ходеше с 4 5 определителя за насекоми и земноводни абе общо взето мисля че ще направи някой лекар световно-известен :twisted: ами това е най-общо казано.На мен лично ми хареса далече от цивилизация и съм навит за още 1 такова сборище.Някои хора не си бяга съвсем на мястото там ама това е дръга тема Снимките са сканирани ама ако ги пратя и има огромен риск от смърни случаи от смях така че мирувайте.Явор като се върне от Гърция ще качи някои снимки на сайта и тогава ще се видят. www.baga-tur.com...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
еми до сега писах уж доклад за лагера като грешен дявол се мъчих и кво?!грешка...даже не разбрах ква :evil: :cry:...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
Comment