Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се забавлявате?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Как се забавлявате?

Ето тука малко снимки с приятелчета :twisted:
    Бих казал, че не скучаем
    За мен и тези момци това е живота.

Как се забавлявате?

Ето още от същата серия

Comment

А тези са доста култови.Тука сме на по 16-17 години.
      А тази с лошото качество ми е от пярвите снимки където се изявявам като фотограф.Направена е на авто снимачка с фотоапарат Кодак който не си знае годините на цветен филм Полароид (май такъв беше)Осветлението беше доста слабо защото сме в едно дере където и куче няма да отида да умре Размазаното петно в долния десен ъгъл е камъчето на което съм сложил фотото.
      Господи боже беше нешо невеоятно :!:

Comment

А бе аз ли съм далтонист или на 4re.jpg сте с руското знаме... иначе приличате на самодеен танцов ансамбъл, поздравления,
        Може ли един личен въпрос, ти в казармата ходил ли си?

Comment

И според мен е син цвета. Това е съвременното руско знаме.
          Другото не ми се коментира.
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

На снимках, где полоска в середине синяя, и природа Российская.

( Хотя по настоящему, средняя полоса в Российском флаге не носит название - синяя)
            "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

Български е флага, просто цветовете са изсиняли нещо. Руското синьо изглежда доста по-различно.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

8) 8) 8)
                Поздравления момчета!
                Прекарвате си супер. Забавленията ви заслужават последователи.
                А пушките ви защо нещо ми приличат на музейни експонати?
                НА БОЙНОТО ПОЛЕ БЪЛГАРИЯ

Comment

виталий написа
                  На снимках, где полоска в середине синяя, и природа Российская.
                  Виталий, да нямате предвид телената мрежа и бодливата тел?
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Знамето е Бяло Зелено Червено.

Comment

А това е когато имам свободно време и нерви да си поигаря с фотошопа

Comment

a taq sistema s svastikata e dobra a ina4e gornite pics bivat ama po dobre maxnete starata py6ka ne otiva prosto..i mi e 4ydno drygite kakvo se zaka4at s mom4eto kato prosto si e slojilo snimki?kato ne vi xaresvat ne gi gledaite gospoda
                        ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Не че нещо, ама хич не ми се вързва съвременен камуфлаж с К98к.
                          С други какви системи си стрелял?
                          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

von Danitz написа
                            А бе аз ли съм далтонист или на 4re.jpg сте с руското знаме... иначе приличате на самодеен танцов ансамбъл, поздравления,
                            Може ли един личен въпрос, ти в казармата ходил ли си?
                            Първ небето е в син цвят а онова е зелено-май си делтонист.
                            цензурирано
                            Трето ходил съм в казармата. И пак бих отишъл цензурирано
                            цензор: gollum

Comment

Пак ли? Давай го по-кротко братле
                              Само че не ми отговори на въпроса дето ти го зададох по горе. Мисля си, че с Теб доста информация можем да обменим
                              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                              X