Тия шапките с периферия дето ги ползват в Афганистан са супер дразнещи като някъкви Австралийски гащници :tdown
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно парада на 6 май
Collapse
X
-
СРЕЩА
Michael Wittmann написаТия шапките с периферия дето ги ползват в Афганистан са супер дразнещи като някъкви Австралийски гащници :tdownТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Ето и единствения хеликоптер дето мина и успях да го видя Бях застанал на много гадно място и това само се видя.Самолетите минаваха над покрива на сградата в което подножие бях аз.Виждах ги в далечината как се задават с глух тътен след това ми се губеха от погледа и само по звука можех да определя кога минаваха над мене.
Comment
-
Ramazai написаМислех да го сритам и чак тогава да го снимам Стресираната му физономия щеше да ми оправи настроението
Comment
-
Добре че във форума още не са нахлули лицата Билбо Бегинс (известен и с апашсото прозвище Торбинс) ¹6341 регистриран в затвора в Торбодън, Саруман (единствената информация е че движел със Саурон ходел в бяло и не се бръснел) досега е действал като информатор и агент провокатор, някакви девет Назгула (за които се знае че са ни живи ни мъртви обаче нямали нито акт за раждане нито смъртен акт) и в общи линии не се знае в момента живи ли са и един от най-закоравелите рецидивисти - Исилдур - осъден на смърт (не много справедливо) след като бил заловен от засада измъквайки се след като отрязал ръката на същия този Саурон споменат по-горе.
Ако някой има по подробна информация да се свърже с Джон Толкин преподавател в Оксфорд роден 1892 поч. 1973. Може да го намерите в гробището до Оксфорд.
Ако тия дойдат ще стане доста интересно :twisted:
Comment
-
Българският национализъм в момента
Разбира се - но МВР е длъжно да спомене всички прякори прозвища ако ще да са Картофа Ауспуха Джуджанка Косата и т.н.
Който има информация за гореспоменатите лица (без Саурон защото той се появи) ще получи благодарности и приятелско виртуално потупване по рамото.
Comment
Comment