Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно парада на 6 май

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Тия шапките с периферия дето ги ползват в Афганистан са супер дразнещи като някъкви Австралийски гащници :tdown
    Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

СРЕЩА

Michael Wittmann написа
      Тия шапките с периферия дето ги ползват в Афганистан са супер дразнещи като някъкви Австралийски гащници :tdown
      Ееееееее нали сега сме в НАТО.Аз отначало си помислих, че това са чужди войници, но като видях добрият стар Калашник, разбрах, че са нашенци
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ето и единствения хеликоптер дето мина и успях да го видя Бях застанал на много гадно място и това само се видя.Самолетите минаваха над покрива на сградата в което подножие бях аз.Виждах ги в далечината как се задават с глух тътен след това ми се губеха от погледа и само по звука можех да определя кога минаваха над мене.

Comment

А това е първата снимка която направих в деня на парада

Comment

Какво се възмущаваш? То и тук при мен ги има същите.Даже по-гнусно изглеждат!
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

аха, тъкмо щях да кажа, че по улиците на Ню Йорк ги има същите
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Мислех да го сритам и чак тогава да го снимам Стресираната му физономия щеше да ми оправи настроението но имаше прекалено много хора, а и полицейщината беше на ниво.

Comment

Ramazai написа
                  Мислех да го сритам и чак тогава да го снимам Стресираната му физономия щеше да ми оправи настроението
                  Интересени забавления, няма що. Пък и "забавен" начин за справяне с проблема с бездомните и просяците, как управниците ни още не са се сетили. Направо започвам да се чудя откъде извира всичкото това желание за насилие и силови решения на проблемите у някои хора напоследък...

Comment

Те управниците за много неща не се сещат.
                    А относно насилието то е с нас от както се помни човешката раса.Даже по правилно ми се струва да се каже, че е вътре в нас.

Comment

Голъм, Голъм, ти ли ше ми говориш, дето удуши чиляка за една халка??? Не ми се оправдавай, видях, всичко го има снимано на лента! :twisted:
                      На нож!

Comment

kapitan написа
                        Голъм, Голъм, ти ли ше ми говориш, дето удуши чиляка за една халка??? Не ми се оправдавай, видях, всичко го има снимано на лента! :twisted:
                        Хахахахах :lol: :lol: :lol:

kapitane не бъди несправедлив той си го излежа под домашен арест в пещерата :twisted:

Comment

Аааааааааааа той Голъм си има оправдателно доказателство, което даже е скрепено с имперски печат, но съм забравил линка към него :roll:

Comment

Добре че във форума още не са нахлули лицата Билбо Бегинс (известен и с апашсото прозвище Торбинс) ¹6341 регистриран в затвора в Торбодън, Саруман (единствената информация е че движел със Саурон ходел в бяло и не се бръснел) досега е действал като информатор и агент провокатор, някакви девет Назгула (за които се знае че са ни живи ни мъртви обаче нямали нито акт за раждане нито смъртен акт) и в общи линии не се знае в момента живи ли са и един от най-закоравелите рецидивисти - Исилдур - осъден на смърт (не много справедливо) след като бил заловен от засада измъквайки се след като отрязал ръката на същия този Саурон споменат по-горе.

Ако някой има по подробна информация да се свърже с Джон Толкин преподавател в Оксфорд роден 1892 поч. 1973. Може да го намерите в гробището до Оксфорд.

Ако тия дойдат ще стане доста интересно :twisted:

Comment

Erich Von Manstein написа
                              лицата Билбо Бегинс (известен и с апашсото прозвище Торбинс)
                              абе то, нали знаеш, зависи от превода :lol:
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Българският национализъм в момента

Разбира се - но МВР е длъжно да спомене всички прякори прозвища ако ще да са Картофа Ауспуха Джуджанка Косата и т.н.

Който има информация за гореспоменатите лица (без Саурон защото той се появи) ще получи благодарности и приятелско виртуално потупване по рамото.

Comment

Working...
                                X