kapitane ако искаш 100 % да те позная вземи каската ти от аватара
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно парада на 6 май
Collapse
X
-
Наистина опитай да направиш макс. брой снимки защото просто този парад ще е уникален... Хора призовавам ви до го посетите !!!!! Аз направо си умирам на мъка, че няма да мога. Друг такъв парад няма да има поне не скоро, а и със сигурност не с такива непобедими оружия !!! , а не някакви си там западни боклуци с който ще ни въоражават.
Comment
-
Върнах се от парада тъкмо, не беше зле, хареса ми! Виж, със снимките въпросът седи зле :lol: Апаратът с нормална лента се оказа предал богу дух, така че се наложи да разчитам на морално остаряла материална част, малко джобно Лоджитехче :cry: Да не говорим, че беше невероятна тълпа и нямаше хубава гледна точка за снимане.
Както и да е, ето няколко гадни фотоса:
На нож!
Comment
-
Абе аз какво се притеснявам какви снимки ще направя... като си има кой да направи :lol: :lol: :lol: Е, верно, не са като моите, от мястото пред официалната трибуна. Но затова пък, отново за разлика от моите, на тези се вижда нещо :lol: :lol: Надявам се, че колегите от форум Криле няма /много/ да протестират, ето тяхното творчество, снимки от 6 май:
На нож!
Comment
Comment