Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно парада на 6 май

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

kapitane ако искаш 100 % да те позная вземи каската ти от аватара

Comment

ако посмеете да забравите да правите снимки, режа брой мнения
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

За съжаление е само черупка, ще ми е неудобна

Колкото до снимки, по-хубавото фото е вече месец и половина на ремонт и тия ассхолс още не са го оправили Та ще се пробвам с един джобен боклек дето имам, а може и да мина на отживелия вариант апарат с истинска лента, не цифров
        На нож!

Comment

От мен снимки не чакайте - ни апарат ни gsm с екстри имам

Comment

Наистина опитай да направиш макс. брой снимки защото просто този парад ще е уникален... Хора призовавам ви до го посетите !!!!! Аз направо си умирам на мъка, че няма да мога. Друг такъв парад няма да има поне не скоро, а и със сигурност не с такива непобедими оружия !!! , а не някакви си там западни боклуци с който ще ни въоражават.
            Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

заповядвам да се направят снимки!!!!!!!! :lol:
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

kapitan от infantry-то ще се погрижи под надзора на командира на група армии "Юг" и на ОКВ и ОКХ ще бъдат изпратени подробни доклади придружени със снимков материал.

Comment

kapitan в 9 и половина ще съм пред френската с един приятел.

Comment

Настоявам да се направят снимки!Снимайте с всякакви апарати-еднодневки, двудневки и тридневки.Хайде стига сте плакали като малки деца
                    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Току що се връщам от парада. Не беше зле но можеше да бъде и по добре.А отосно снимките свършиха ми батериите и направих само 3-4 и то доста лоши Брато ми е дал фотото без грам ток

Comment

Върнах се от парада тъкмо, не беше зле, хареса ми! Виж, със снимките въпросът седи зле :lol: Апаратът с нормална лента се оказа предал богу дух, така че се наложи да разчитам на морално остаряла материална част, малко джобно Лоджитехче :cry: Да не говорим, че беше невероятна тълпа и нямаше хубава гледна точка за снимане.
                        Както и да е, ето няколко гадни фотоса:
                        На нож!

Comment

Парадът не беше лош а това че имаше доста хора може само да ни радва Жалко че хората не ръкопляскаха много а имаше моменти когато просто трябваше да го правят.

Някой има ли снимки от преминаването на танковете?

Comment

Абе аз какво се притеснявам какви снимки ще направя... като си има кой да направи :lol: :lol: :lol: Е, верно, не са като моите, от мястото пред официалната трибуна. Но затова пък, отново за разлика от моите, на тези се вижда нещо :lol: :lol: Надявам се, че колегите от форум Криле няма /много/ да протестират, ето тяхното творчество, снимки от 6 май:

На нож!

Comment

какво прави там тоя грамаден орден, същия като тоя на портала?

някой да събере снимките от тия недостъпните сайтове и да ги прати насам
                              albireo написа

Comment

Ето снимки които направи един приятел

Comment

Working...
                                X