Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно парада на 6 май

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Относно парада на 6 май

В колко часа започва къде ще е и има ли от вас такива които искат да се съберем и да ходим повече хора?

Има ли почитатели на Stronghold Crusader?

Доколкото знам, започва в 10 и ще е както винаги на жълтите павета /май трибуната ще е на двореца пак/. Значи, може да се уговорим да се видим примерно 9 и половина или 10 без 20 някъде. Някъде, където няма да има голяма тълпа, също така и да не се уговорим за някое място, което да се окаже затворено от вженните...
    На нож!

Comment

Искаш ли при Полиграфическия?

Comment

Цариградското няма ли да е затворено, за преминаване на техниката? То за да видим и маршировката и всичките номера, сигурно трябва да сме при двореца. Затова може би е по-добре направо там, примерно на стълбите на централния вход на Народния теьтър? /то е на 50 метра от целта/. Казвам го, защото идвам от другата посока и ако Цариградското е затворено, просто няма да мога да се добера до Полиграфическия. А и после от там не е съвсем близо да стигнем центъра.
        На нож!

Comment

Искаш ли пред френската гимназия?

Comment

Голям веселяк си ей :lol: Жалко, че не мога да дойда.
            Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Michael Wittmann написа
              Голям веселяк си ей :lol: Жалко, че не мога да дойда.
              :? :? :?

Как да го разбирам това?

Comment

май имаше едната такава песен
                френската гимназия, нея всички знаят я...

Dark Galaxy ---> GoodKnight

Comment

Verеshagin току що ти писах 6 за асоциативно мислене.

Comment

Ок, нека де е пред гимназията /без никакви асоциации!!! 8) /, но в колко часа?
                    На нож!

Comment

На мен ми е все едно. Ти кажи

Comment

Амииии... ако верно почва в 10 парада, тогава да се видим в 9 и половина? 9 и половина пред гимназията?
                        На нож!

Comment

В 9 и половина става. На стълбите пред входа. Аз съм с дълга коса ама това няма да те ориентира много така че ти казвам - ако видиш копие на Джон Ленън това ще съм аз.

Comment

Ок, ще се оглеждам за англичанин с китара в едната и японка в другата ръка :lol: :lol: Аз пък съм относително висок тип с черна коса, слаб... не можеш да ме сбъркаш, само около 300 000 като мен има в София :lol: :lol: :lol:
                            На нож!

Comment

ех, в последния момент ми излезе ангажимент и няма да мога да дойда
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
                              X