If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колкото до снимки, по-хубавото фото е вече месец и половина на ремонт и тия ассхолс още не са го оправили Та ще се пробвам с един джобен боклек дето имам, а може и да мина на отживелия вариант апарат с истинска лента, не цифров
Наистина опитай да направиш макс. брой снимки защото просто този парад ще е уникален... Хора призовавам ви до го посетите !!!!! Аз направо си умирам на мъка, че няма да мога. Друг такъв парад няма да има поне не скоро, а и със сигурност не с такива непобедими оружия !!! , а не някакви си там западни боклуци с който ще ни въоражават.
kapitan от infantry-то ще се погрижи под надзора на командира на група армии "Юг" и на ОКВ и ОКХ ще бъдат изпратени подробни доклади придружени със снимков материал.
Току що се връщам от парада. Не беше зле но можеше да бъде и по добре.А отосно снимките свършиха ми батериите и направих само 3-4 и то доста лоши Брато ми е дал фотото без грам ток
Върнах се от парада тъкмо, не беше зле, хареса ми! Виж, със снимките въпросът седи зле :lol: Апаратът с нормална лента се оказа предал богу дух, така че се наложи да разчитам на морално остаряла материална част, малко джобно Лоджитехче :cry: Да не говорим, че беше невероятна тълпа и нямаше хубава гледна точка за снимане.
Както и да е, ето няколко гадни фотоса:
Парадът не беше лош а това че имаше доста хора може само да ни радва Жалко че хората не ръкопляскаха много а имаше моменти когато просто трябваше да го правят.
Някой има ли снимки от преминаването на танковете?
Абе аз какво се притеснявам какви снимки ще направя... като си има кой да направи :lol: :lol: :lol: Е, верно, не са като моите, от мястото пред официалната трибуна. Но затова пък, отново за разлика от моите, на тези се вижда нещо :lol: :lol: Надявам се, че колегите от форум Криле няма /много/ да протестират, ето тяхното творчество, снимки от 6 май:
Comment