Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща!Събота 24ти/идущата демек :)/

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Втори опит, Хм пак не стана, Импреца трябва да провери защо, излиза че страницата не може да бъде показана:-x Трети опит, силно смалена картинка....пак не ще. пращам ги на Императора той да се оправя.

Comment

чакай

имаш ли FTP програмка?
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Не, изрично е резната от администраторите (едни такива некадърни галфони)

Comment

ами ако напишеш в iexplore ftp.boinaslava.net става ли?
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Не. Вче ти казах че изрично са орязани много неща, и ICQ не мога да инстална тука, вече ти ги пратих на пощата.

Comment

виж си ЛС
              albireo написа

Comment

това ми бе пратено от колегата (бележките от мене )

с въпросителна е дамгосан тип неизвестен за мен :?
                albireo написа

Comment

Хе хе , това е Витман. Мене ме няма защото принципно излизам много гадно на снимки. Бих казал че аз поне си прекарах добре. Дори въпреки студа (а аз тсрашно мразя студено, т.е. съдете сами колко повече са били положителните емоции).

Comment

Ако знаеш що зор докато я видя питанката, Вземи промени шрифта или цвета. Имаше още един образ ама той си тръгна по-рано.

Comment

Аз бях тоя тип
                      Ама нали и вътре се снимахме, не са излезли снимките?
                      knowledge is power

Comment

Брей.. какви сме мазни Къде са другите бе несериьозен :twak:
                        Гоги кога ще ходим във Военноисторическия с апаратчето да възседна очукания Pz IV
                        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Както ви казах и тогава инструкцията е на швабистански и не мога да е вдена. Ако искате лятотот може да се вдигнем организирано до границата и да се снимаме на тамошните трошляци, дори може да се врем и з бункерите, тези с Т-34-85, са поне на два етажа, но до тогава може и в музея. Ама нека малко се стопли. Като говорим за несериозност, я кажи кой закъсня??? Снимките вънка са общо 3 бр. на една съм аз и тя отбада защото не се харесвам другите две ги пратих на импереца, той е избрал да сложи тази, на него хленчете, +това ако не си спомняте аз предлагах да се снимаме и на попа, ама всичкидухнахте, аз да освободя цялата памет на апарата за целта а вие да не искате да се щракаме. От 300 до 2000 пози можехме да нащракаме в зависимост от качеството

Comment

отговори

Ок :tup: Другата седмица някъде ще ходим искам си Панцер 4-ката !
                            Ами кой закъсня?? Ти разбира се :lol: Аз никога не закъснявам.
                            Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

хе,хе, как така щаб квартирата "Ботуша" в ремонт? айде през февруари по някое време военноисторически музей и поливане с алкоголь.
                              "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
                              Wette

Comment

Ей Витман, следващия път като те видя ще те подкъся до нормален ръст. Я си признай колко закъсня аз докато те чаках (и мръзнех) пре Бонжура?. Анти тебе те разконспититаха като руснак,ако се моткаш извън BG-то дали ще мога да си изпрося да ми донесеш играчка?
                                За Екскурзията, там където се намират ще е проходимо чак май месец, но е добре да се разберем кои хора ще ходим, аа и имайте предвид че са към 300 км в едната посока и бая пари и време ще отнеме, евентуално може да се ползува моята вила ,близо до Пловдив, като плацдарм, и с каква кола ще ходим, нечия или под наем.

Comment

Working...
                                X