Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща!Събота 24ти/идущата демек :)/

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

това съм аз - Гоги не се отнася за теб
    П.В.

Comment

Ще направя всичко по силите си да дойда на срещата или направо в "Ботуша". Не съм се бръснал от 2 седмици, така че едва ли някой ще има проблеми с разпознаването, освен собствената ми майка.

П.П: Виждам, че новите иконки се кутират добре. :tup:
      Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

да, добре се котират
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Съжалявам

Изникна ми работа и не мога да дойда
          Извинявам се
          My sword shall not sleep in my hands!

Comment

Тръгвам
            knowledge is power

Comment

Е? имаше ли среща и тн? Разкажете де
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Седи сега грей се ще има снимки даже от "срещата" на високо равнище. Направо ми звучи като митове и легенди като ми разправят, че някога е имало велики масовки :-o
                Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Хайде слагайте ги тук, да пооплакнем малко очите и ние!
                  Пък следващият път Импереца като ми дойде на гости ще се снимаме двамата от нашата среща на още по-високо равнище
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

чудесно, точно Ботуша, който е в ремонт ли избрахте...закъснях и ви търсих там, но in vain. както и да е, дано сте си изкарали добре:tup:
                    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Е, ние не знаехме, че ще е в ремонт, все пак. Затова отседнахме в "Старият войн", но наистина бяхме в доста ограничен състав, което не попречи по никакъв начин на ползотворното провеждане на срещата .

Comment

Все пак наистина трябваше да напишем на вратата на "Ботуша" -> "Ние сме в Стария войн." :lol:
                        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Така е, но ние не знаехме, че ще бъдем в "Стария войн", когато стояхме пред недостъпните временно вътрешности на "Ботуша" .

Comment

Аз предлагам да си набедим някоя кръчмичка за Имперски Генерален Щаб и там да се събираме. Като някой закъснее ще знае къде да ни намери. Айде давайте предложения!
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Снимка на присъствалите..............Грррр защо неще да качи снимката при положение че е под 500к?????сега ще ги ресайзна и ще пробвам пак.:-o

Comment

аз на теб не съм ли ти дал юзър да можеш да качваш файлчета на сайта?...
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X