Ami тамън ще изклимчиш от гостито, ще кажеш че твоето присъствие е много важно и е непростимо да те няма иначе ще се получи :drink2: вместо:drink:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща!Събота 24ти/идущата демек :)/
Collapse
X
-
Ау като каза за мобилизация, вчера ми звънят от Пловдив и майката ми чета "резервиста Гоги да се яви на 26.01.2004г. някъде си" :evil: такава пара вдигнах,така им се бях напушиш на тези:stupid: в униформа. Хубаво че пратих родителя да провери за какво става дума, искали някакъв картон да се подменя, и щяха да ме вдигнат от работа, сума пари за пътни да ръсна заради техните глупости. Идиоти дето не могат да различат:sbomber: от :bship: :evil:
Comment
-
Няма да е трудно. В събота, в 13:00, пред Одеон ... група странни типове, дето си приказват за история и други подобни теми ... няма как да се объркаме.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Бре, ще гледам и аз да дойда, наистина ще гледам. само че ще закъснея, защото съм на тренировка до 13:00...така че, дано сте в Ботуша и дано всички да не са си пуснали бради, примерно, че инак няма да ви позная:pop:Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Севаст ще дебаркираме ли ? :nworthy:
Действително не може да се обърка човек когато става въпрос за такава жалка паплач The Dirty Dozen
Gaden Gogi ако искаш може с тебе да се видим примерно 15-20 мин преди срещата и да минем през бонжура да ми покажеш какво да напазаря, че да почна да зглобявам моделите...а после аз уж познавам някой от хората. Севаст-а поне със сигурност ако реши да довлече благородния си **ник :sheep: и по лесно ще ги локализираме.
Comment
-
Айде сега. Както казах, до 13:30 ще чакаме там, после сме в "Ботуша". А за Витман - трябва да уточним нещата около играта и там ще е най-лесно.
Колкото за разпознаването - няма да е трудно - в този час особено, на това място. А и в "Ботуша" после - обикновено нашата компания е най-шумнатаМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment