Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Среща!Събота 24ти/идущата демек :)/

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Среща!Събота 24ти/идущата демек :)/

Хора, имаме принципната уговорка с Воланд да консумираме хубаво пиво и да хортуваме по прилежащите теми, било военноисторически, било геополитически, пък и гастрономически
    Мястото е стандартното - пред кино "Одеон", часът е 13:00, след 13:30 закъснялите ще ги чакаме най-вероятно в "Ботуша", бирарията малко по-нагоре по "Васил Левски" /отляво се пада като тръгнеш към НДК за евентуално незапознатите с местоположението/, като извинения за закъснения приемам само в течна форма от един литър
    Който може да изпълзи от бърлогата си и да налази, фейс контрол не се предвижда :-o
    Пишете тука кой кога кого и прочие.
    Ми тва е засега, айде елате, че не съм ви виждал цифра време, отделно че позагубих форма* в богоугодната дейност, илюстрирана прекрасно по следния начин: :drink: :drink2: :jazzband: , просто думите бледнеят пред тез яки емотикончета :nworthy:

_________
    *мдамс, кофти, но по празниците почти нон-стоп бях на работа, че и навръх новата дори :sad: , имам доста да наваксвам :lol::tup:
    knowledge is power

Ооох събота е ден за почивка, за активно излежаване...ама има време, ще помислим.

Comment

Ще гледам да дойда. Настина, отдавна не съм идвал на среща.

Comment

mmmkay :sheep:
        Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Gaden Gogi каза:
          Ооох събота е ден за почивка, за активно излежаване...ама има време, ще помислим.
          Ееее, ти пък сега ... в работно време ли искаш да я организираме ))
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

как ме е яд че не мога да дойда и аз :vsad:
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Мен питаш ли ме какво ми е:cry: :vsad:
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ами аз неделя имам изпит, но какво ли е някаква социология пред възможността отново да ви видя мутрите.
                Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

- още повече, че то подобна среща си е направо практическа социология.

Comment

добре казано! :mhehe:
                    albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Задокеанските какво мрънка. Хващат плейна и са тук,...и е много важно да не забравят да ми донесат играчки.:nut:

Comment

Formula 1

Uf, az sega karam lekcii po "prakticheska i pedagogicheska psihologiya i psihorehabilitaciya".
                        Nyama kak, sqbotno - nedelni sa.
                        'Shto ne se sqberem, nyakoga, v Plovdiv,
                        samo az li sqm otTUK?
                        Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

чат пат събоата и неделя и аз съм в Пловдив. Ама е по-добре да е лятото и да се съберем за всичките почивни дни на моята вила, в Оризаре се намира.

Comment

Много вероятно е и аз да се появя
                            My sword shall not sleep in my hands!

Comment

Jenata mi e planirala niakwo gadno gosti za sybota ... gnusna rabota :-o

Comment

Working...
                              X