да, но по-добре грешките да се посочват, за да се замисля следващия път
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как ще прекарате Нова Година?
Collapse
X
-
Аз също правя често грешки, най-вече от бързина. Така се получават разни думи, с разбъркани букви, като например: гоелмина, вместо големина и т.н.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Аз ще се върна доста преди нова година за да споделя с вас няколко мига от кратката си почивка в красивата ни Витоша където всичко е прекрасно и най-вече цените (една пАлачинка 2лв. :lol: една кутия натурален сок колкото чашки има вътре по 2лв... ама това са подробности. Абсолютно никакъв проблем за супер богатите Българи :lol: )
Та качихме се с приятели с идеята да караме ски но за съжаление нямаше много сняг тогава :o и като добавим някой други подробности се получи горе долу следното :
Малко пяна за смазване на "ските" :tup:
+
Неизвестни количества:
=
Управление на плъзгащо се превозно средство с голяма скорост в насрещното платно на пътя :lol:
и детска радост
Аааа какви снегорини имаше леле веригите им по широки и от на Кралски Тигър...защо чичкото не ми даде да покарам ? :cry:
П.С. Догодина по-голяма шейна :twisted: (Много див народ са братушките пеят като развалени грамофони.... бараби - да се оплача :lol: но срещу Рускините нямам нищо против )
Comment
Comment